Betinia bónusz: 100%-os befizetési bónusz 150.000 Ft-ig + 200 ingyenes pörgetés

Regisztrálj és használd ki az akár 150.000 Ft-ig terjedő 100%-os első kaszinó befizetési bónuszt és a vele járó 200 ingyenes pörgetést! 


Regisztrálj itt Betinia bemutató

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

Betinia bónusz részvételi feltételek

Amennyiben frissen regisztrálsz a Betinia fogadóirodához és első befizetésként 5.000 Ft-al vagy ennél nagyobb összeggel töltöd fel a számlád, egy 100%-os első befizetési bónuszt kapsz, amely értéke akár 150.000 Ft is lehet a befizetett összegtől függően. A bónusz mellé jár 200 ingyenes pörgetés is.

Mit kell tenned a Betinia iroda kezdő bónuszának használatához?

  1. Regisztrálj a Betinia fogadóirodához.
  2. Töltsd fel a számlád minimum 5.000 Ft értékben.
  3. A feljogosító befizetés után a a Profil menün keresztül aktiválhatod a befizetési bónuszt, majd az ingyenes pörgetéseket is csomagonként.
  4. A bónusz az első befizetésed 100%-al megegyező összeg lesz 150.000 Ft értékig. 
  5. Fontos tudni, hogy amennyiben Skrill vagy Neteller fizetési móddal történik a befizetés, abban az esetben nem veheted igénybe ezt a lehetőséget, ezért az első befizetésnél ne ezeket a módszereket használd a számlád feltöltésekor.
  6. Figyelj oda, hogy az üdvözlő bónuszt még azelőtt igényeld, hogy a befizetett összeget elkezdenéd felhasználni az irodánál.

Felhasználási feltételek

  • Az adott ajánlatot csak az újonnan regisztrált ügyfelek vehetik igénybe, akik végrehajtották az első valódi pénzes befizetésüket a Betinia weboldalán keresztül.
  • A bónusz maximális értéke 150.000 Ft/500 EUR.
  • Az első befizetés után járó 100% bónusz és 200 bónusz pörgetés megszerzéséhez szükséges befizetés minimális összege 5.000 Ft/20 EUR.
  • A feljogosító befizetés után a játékos a Profilon keresztül aktiváhatja a befizetési bónuszt, majd ingyenes pörgetéseket is csomagonként.
  • Az első befizetés után összesen 200 ingyen pörgetést kap a játékos. Ezt a mennyiséget 10 napra osztják, tehát minden nap 20 pörgetés igényelhető. Az első 20 pörgetésből álló csomag azonnal elérhetővé válik, és a befizetés pillanatát követő 24 órán belül használható fel. A további 9 nap során minden nap ugyanabban az időpontban elérhetővé válik újabb 20 pörgetés, ami szintén 24 órán keresztül aktiválható. (Például: ha ma 10:30-kor történik az első befizetés, akkor az első csomag aktiválása ma 10:30-tól holnap 10:29-ig lehetséges. A 2. csomag holnap 10:30-tól holnapután 10:29-ig igényelhető, és így tovább).
  • A 20 ingyen pörgetésből álló csomagot megszerzésétől számított 24 órán belül szükséges aktiválni, ellenkező esetben a pörgetések érvényüket vesztik.
  • A bónusz a sikeres befizetéssel egyidejűleg kerül jóváírásra. Amennyiben ez nem történne meg, lépj kapcsolatba ügyfélszolgálattall az Élő Chaten vagy emailben a [email protected] címen.
  • Az üdvözlő bónusz kizárólag a befizetés összegéből történő fogadás megkezdése előtt igényelhető.
  • A bónusz igénylése előtt vagy a bónusz aktiválása után benyújtott kifizetési kérelem megfosztja a játékost a bónuszra való jogosultságától.
  • A Neteller vagy Skrill fizetési rendszereken keresztül végrehajtott befizetések nem jogosítják fel az ügyfelet az adott promócióban való részvételre.
  • A játékosnak jogában áll bármikor törölni az aktív bónuszt a Profil részlegen, vagy ilyen kéréssel kapcsolatba léphet az ügyfélszolgálattal. A bónusz törlésével a Kaszinó Bónusz egyenlegén lévő összeg levonásra kerül.
  • Aktív kaszinó bónusz esetén a tét megengedett maximális összege 2.000 Ft/5 EUR.
  • A megforgatási követelmények szerint a játékosnak a befizetett és a jóváírt bónusz összeget 35-ször kell megforgatnia. Az ingyen pörgetésekből származó nyeremények megforgatási követelménye x40, ami azt jelenti, hogy a megszerzett nyeremény összegét 40-szer kell megjátszani.
  • Különböző kaszinójátékok különbözőképpen járulnak hozzá a bónuszra vonatkozó megforgatási követelmények teljesítéséhez. További részletekért lásd az Általános Szerződési Feltételek 17. pontját.
  • Minden egyes bónuszra vonatkozó megjátszási követelményt a bónusz aktiválását követő 10 napon belül kell teljesíteni. Amennyiben ezen előírás nem lesz teljesítve, a bónusz összege és az abból származó nyeremények törlésre kerülnek.
  • A bónusz más bónuszokkal (promóciókkal) egyidejűleg nem kombinálható. Aktív bónusz birtokában újabb bónusz vagy ingyen pörgetések aktiválása automatikusan törli az aktuális bónusz teljes összegét, illetve az abból származó nyereményeket.
  • A promóció idő tekintetében nem korlátozott. Azonban a Weboldal adminisztrációja fenntartja a jogot, hogy saját belátása szerint és előzetes értesítés nélkül módosítsa, vagy megszüntesse annak érvényét.

A promócióra az Általános Szerződési Feltételek érvényesek.