Betinia bónusz: 100%-os első befizetési bónusz 35.000 Ft-ig

Regisztrálj a Betinia fogadóirodához és ne maradj le a 35.000 Ft-ig terjedő 100%-os első befizetési bónuszról.


Regisztrálj itt Betinia bemutató

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

Betinia bónusz részvételi feltételek

Amennyiben frissen regisztrálsz a Betinia fogadóirodához és első befizetésként 5.000 Ft-al vagy ennél nagyobb összeggel töltöd fel a számlád, egy 100%-os első befizetési bónuszt kapsz, amely értéke akár 35.000 Ft is lehet a befizetett összegtől függően.

Mit kell tenned a Betinia iroda kezdő bónuszának használatához?

  1. Regisztrálj a Betinia fogadóirodához.
  2. Töltsd fel a számlád minimum 5.000 Ft értékben.
  3. A bónusz az első befizetésed 100%-al megegyező összeg lesz 35.000 Ft értékig. 
  4. A bónuszra való jogosultsághoz legalább egyszer meg kell játszanod az első befizetés teljes összegét, minimum 1.50-es szorzón.
  5. A bónusz automatikusan aktiválódik a számládon, miután teljesítetted a megjátszási követelményeket a befizetett összegre.
  6. Fontos tudni, hogy amennyiben Skrill vagy Neteller fizetési móddal történik a befizetés, abban az esetben nem veheted igénybe ezt a lehetőséget, ezért az első befizetésnél ne ezeket a módszereket használd a számlád feltöltésekor.

Felhasználási feltételek

  • Az ajánlat csak az új ügyfeleknek elérhető, akik regisztráltak, és megtették első valódi pénzes befizetésüket a Betinia oldalán.
  • A bónusz összege a játékos első befizetésének 100%-ával egyenlő, akár 35.000 Ft.
  • Az adott promócióra való jogosultsághoz szükséges minimális befizetés összege 5.000 Ft.
  • A bónuszra való jogosultsághoz a játékosnak legalább egyszer meg kell játszania az első befizetés teljes összegét, minimum 1.50-es szorzón. Minden fogadásnak rendezett státuszban kell lennie.
  • A bónusz automatikusan aktiválódik a játékos számláján, miután teljesitették a megjátszási követelményeket a befizetett összegre.Az ügyfélnek lehetősége van arra, hogy törölje azt „az én Bónuszom” lapon keresztül.
  • Azok az ügyfelek, akik már korábban feltöltötték egyenlegüket valós pénzzel a Betinian, nem jogosultak erre a promócióra.
  • A Skrill vagy Neteller fizetési móddal történő befizetések jelen promócióra nem jogosítanak.
  • A bónusz megszerzése előtt benyújtott kifizetési kérelem vagy már függőben lévő kifizetési kérelem érvényteleníti a bónuszra való jogosultságot.
  • Megforgatási követelmények: a kifizetési kérelem benyújtása előtt Németország, Norvégia és Finnország állampolgárainak illetve lakosainak öt alkalommal kell megforgatniuk a sikeresen végrehajott befizetés és a szerzett bónusz összegét, más országbeli ügyfeleknek pedig hatszor  kell megforgatni a befizetés és a szerzett bónusz összegét a következő feltételekkel: Single sportfogadások megkötésekor legalább 2.00-es szorzón; vagy Kombinált fogadás megkötésekor legalább 1.50-es szorzón.
  • A következő típusú fogadások nem járulnak hozzá a megjátszási követelmény teljesítéséhez: készpénzes és rendszerfogadások, FreeBettel vagy készpénzes bónuszeszközökkel megkötött fogadások, érvénytelennek minősülő fogadások, valamint a kaszinóban, az élő kaszinóban és a virtuális sport részlegen megkötött fogadások.
  • A maximális összeg, amely az egyes fogadások megjátszási követelményébe beleszámít - 16.000 Ft.
  • Csak az eseményre tett első fogadás számít bele a bónusz megforgatásába.
  • A megjátszási követelményeknek a bónuszra feljogosító első befizetés napját követő 30 napon belül teljesülniük kell, ellenkező esetben a bónusz érvényessége lejár, és az abból származó nyeremények elvesznek.
  • Amennyiben okunk van feltételezni, hogy a játékos olyan fogadást vagy fogadássorozatot tett meg (akár egymaga, akár más játékossal együtt), amely (a játék végeredményétől függetlenül) garantált nyereséget eredményez a bónuszból származóan, a bónusz visszavonásának, a tét(ek) érvénytelenítésének és az ilyen tét(ek)ből származó nyeremények visszakövetelésének jogát fenntartjuk.

A promócióra érvényesek az Általános Szerződési Feltételekben foglaltak.