Betinia bónusz: Korai kifizetés két gólos vezetésnél

A várakozás mostantól a multé.


Regisztrálj itt Betinia bemutató

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

Betinia bónusz részvételi feltételek

Nem csak a focira megtett fogadásaiddal részesülhetsz korai kifizetésben azonban a sportágankénti feltételek különböznek.

Így működik a Betinia ajánlata:

  1. Regisztrálj számlát a Betinia irodánál
  2. Helyezd el tétedet egy megfelelő piacon, ahol az előírt funkció elérhető.
  3. Bármikor a mérkőzés rendes játékideje alatt szerezzen két gólos fölényt az általad támogatott csapat.

Felhasználási feltételek

  • Ez az ajánlat weboldalunk összes jövőbeni, bónuszra jogosult regisztrált felhasználója számára elérhető a Weboldalunkon oldalon!
  • A promóció 2022.09.01. 00 óra 00 perckor (CET időzóna) veszi kezdetét. A promóció a vezetőség döntése alapján bármikor megszüntethető.
  • Az ajánlat az 1X2-es piacra (Hazai vagy Vendég győzelem) CSAK a mérkőzés kezdete előtt, de nem a mérkőzés alatt megkötött egyszeri, kombinált, rendszerfogadások és Fogadásépítő belül megkötött fogadások esetén érvényes. Az egyes mérkőzéseken a Döntetlen választásra, valamint a ""Megnövelt esély"" mérkőzés-győztes piacra kötött fogadások vonatkozásában nem érvényesíthető. Azokon a mérkőzéseken, amelyeken ez a funkció elérhető, a piac jellemzőit tartalmazó mezőn megjelenik a megfelelő ""Korai kifizetés (KP)"" felirat.
  • Példa:
  • Esemény: Csapat 1 vs. Csapat 2. Korai kifizetés biztosított.
  • A fogadáskötésre az 1x2-es piacon kerül sor. A mérkőzés egy bizonyos pontján a Csapat 1 2-0-ra vezet.
  • Ez azt jelenti, hogy az 1x2-es piacon az "1" jelzésű tippeket az összes előzetes (meccs előtti) fogadás nyertesként bírálandó el.
  • Ha a végeredmény 2-2, akkor:
    Az "1" előzetes tippek nyertesként lesznek elbírálva.
    Az "1" élő tippek vesztesként lesznek elbírálva.
    Az "X" tippek nyertesként lesznek elbírálva.
    A "2" tippek nyertesként lesznek elbírálva.
  • Sportágankénti feltételek. Korai kifizetés biztosított:
    Baseball - ha csapata 5 futással vezet;
    Amerikai futball - ha csapata 17 ponttal vezet;
    Kosárlabda - ha csapata 20 ponttal vezet;
    Tenisz - ha az adott játékos 2 szettel vezet;
    Jégkorong - ha a csapatod 3 góllal vezet.
  • Ez az ajánlat nem alkalmazandó azokra a fogadásokra, amelyek esetében a Kifizetés funkció már felhasználásra került. A szorzók esetében a fogadás egy adott tippre/tippekre vonatkozó ajánlat biztosítása utólagosan sem befolyásolja az adott ajánlat igénybevételét, ha az ügyfél felveszi a tippekre elhelyezett tétekből fennmaradó összeget. Minden nyeremény a csapat két gólos előnye után a lehető leghamarabb jóváírásra kerül. Ez az ajánlat nem alkalmazható, ha egy fogadás már teljes mértékben kifizetésre került. Amennyiben egy fogadás csak részben került kifizetésre, és a csapat két góllal vezet, a fogadás a fennmaradó aktív tétre kerül kifizetésre.
  • A Foci korai kifizetés ajánlat igénybevétele érdekében köss egy fogadást a mérkőzés kezdete előtt az 1X2-es piacon (hazai vagy vendég győzelem), és amennyiben csapatod a mérkőzés bármelyik pontján 2 gólos előnyre tesz szert, úgy automatikusan nyeremény üti a markodat, anélkül, hogy ki kellene várnod a mérkőzés befejezését!
  • Amint a feltételek teljesülnek, a tét automatikusan nyereményként kerül elbírálásra. A fogadás értéke teljes egészében kifizetésre kerül, ha csapata a mérkőzés bármelyik pontján két góllal vezet, függetlenül a végeredménytől.
  • Amennyiben fogadás az ajánlatnak megfelelően idő előtt kifizetésre kerül, azt nem fizetik ki újra, ha az általad kiválasztott játékos megnyeri a mérkőzést.
  • A vezetőség fenntartja a jogot, hogy indoklás és előzetes értesítés nélkül megakadályozza az ügyfelet ezen funkció használatát. Vitás kérdések esetén a vezetőség döntése végleges, és vita tárgyát nem képezheti.
  • Az Áltanálos Szerződési Feltételek alkalmazandók.