Unibet - 5.000 Forint Ingyenes Fogadás

Exkluzív ajánlat! Amennyiben általunk regisztrálsz az Unibet fogadóirodához, akkor egy extra 5.000 forint értékű ingyen fogadásban is részesülhetsz!


Regisztrálj itt

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

Részvételi feltételek

Mit kell tenned?

  1. Nyiss egy Unibetes számlát weboldalunkról kiindulva. Megteheted ezt IDE kattintván.
  2. Töltsd fel a számlád és új játékosként akár egy 20.000 forint értékű kockázatmentes fogadásban is részesülhetsz.
  3. Fogadj ingyen 5.000 forint értékben.

Amennyiben a Sportfogadas.org által regisztráltál az Unibethez, akkor a kezdeti kockázatmentes fogadásod mellett egy 5.000 forint értékű ingyen fogadásban is részesülhetsz.
Az ingyen fogadás az első befizetést követő hétfőn jelenik meg számládon, s ezt megtalálod a menü bal oldalán, illetve egy fogadás elhelyezésekor is megjelenik az opció.

5.000 HUF ingyenes fogadás

Mit is jelent ez? Azt, hogy ingyen fogadhatsz egy vagy több sporteseményre. Bejelentkezés után, a sport részleg bal oldalán találsz egy olyant, hogy "Ingyen fogadás", amit igénybe vehetsz, vagy csak egyszerűen válassz egy fogadási eseményt, s ebben az esetben a jobb oldalt megjelenő fogadószelvényen kiválaszthatod, hogy az ingyen fogadásod szeretnéd felhasználni.

Feltételek

  • csak azon ÚJ Unibet játékosok részesülhetnek az ingyen fogadásban, akik a Sportfogadas.org által regisztráltak; javasolt a sütik törlése a kattintás előtt, annak érdekében, hogy még biztosabb legyél, hogy általunk regisztrálsz
  • az ingyen fogadás megszerzéséhez előbb fel kell töltened számlád, regisztrációd után
  • egy játékos csak egy ingyenes fogadást szerezhet
  • az ingyenes fogadásból származó nyereményből a profit készpénzként kerül jóváírásra a számládon. Ezt a következő képlettel kapod meg: nyeremény - ingyenes fogadás értéke.
  • az ingyenes fogadás élő és mérkőzés előtti fogadásra is érvényes. Az ingyenes fogadás bármilyen sporteseményre felhasználható