Bet365 bónusz: Számlanyitási ajánlat (régi)

Nyisson számlát a bet365-nél ma és igényelje 100%-os Kezdő bónuszát.


Figyelem! Ez a bónusz már nem érvényes. Tekintsd meg az aktív bónuszajánlatokat.
Regisztrálj itt Bet365 bemutató

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

Bet365 bónusz részvételi feltételek

A bónusz igényléséhez, kérjük, kövesse az alábbi egyszerű lépéseket:

Nyisson számlát, fizessen be 1.500 Ft-ot* vagy többet, és feljogosító befizetése 100%-ig jogosult lesz egy bónuszra, legfeljebb 15.000 Ft* értékben.

Bónusza igényléséhez, egyszerűen hajtson végre egy feljogosító befizetést, kattintson az Ügyfelekre a Szolgáltatások menüben, nyissa meg az Akciók fület, majd az Elérhető ajánlatok részen kattintson az Igénylés mostra.

Ahhoz, hogy a bónuszával fogadhasson, egyszerűen forgassa meg befizetésének összegét egyszer a kívánt sportokon és piacokon. A rendezett fogadások értékének el kell érnie a feljogosító befizetés és bónusz háromszorosát, hogy kifizetést indíthasson.

* vagy ennek megfelelő valuta

Teljes részvételi feltételek
  1. Végezzen el egy feljogosító befizetést legalább 1.500 Ft* értékben és igényeljen egy 100%-os bónuszt, amellyel fogadhat. A feljogosító befizetés a legnagyobb befizetése (maximum 15.000 Ft*), amelyet az ajánlat igénylése előtti 7 napban hajtott végre.
  2. A maximálisan igényelhető bónusz 15.000 Ft*. A félreértések elkerülése végett, ha a feljogosító befizetés 15.000 Ft* vagy több, Ön akkor is 15.000 Ft* bónuszra lesz jogosult.
  3. Ahhoz, hogy a bónuszával fogadhasson, igényelje az ajánlatot, majd forgassa meg a feljogosító befizetésének (maximum 15.000 Ft*) összegét egyszer a kívánt sportokon és piacokon (a 11-12. feltételeknek megfelelően).
  4. A rendezett fogadások értékének el kell érnie a feljogosító befizetés (maximum 15.000 Ft*) és a bónusz háromszorosát, hogy kifizetést indíthasson (az alábbi 11-14. feltételek érvényesek).
  5. Amennyiben a megforgatási feltételeket az ajánlat igénylésétől számított 90 napon belül nem teljesítik, a bónuszegyenlegen szereplő összegek elvesznek.
  6. Ez az ajánlat 2019. július 9-én angol idő szerint 11:59 után már nem igényelhető.
  7. Ez az ajánlat kizárólag a Bahamák, Egyiptom, Katar, Kuvait, Magyarország, Málta és Szlovákia területén élő ügyfelek számára érhető el.
  8. Az ajánlatot a feljogosító befizetéstől számított 7 napon belül kell igényelnie.
  9. Amennyiben kifizetést vagy átutalást igényel:
    a. az ajánlat igénylése előtt, a korábbi befizetések nem számítanak bele a feljogosító feltételekbe, vagy
    b. az ajánlat igénylése után, de a fogadási feltételek teljesítése előtt, úgy a bónuszegyenlegén szereplő összeg elveszik és az ajánlat már nem lesz elérhető az Ön számára.
  10. A játékosoknak egyszerre csak egy aktív bónuszuk lehet. Új bónusz igénylése előtt az aktív bónuszt teljesíteni vagy törölni kell.
  11. A kisebb mint 1.50 (1/2) szorzós egyszeri fogadások nem számítanak bele a megforgatási feltételbe. Többszörös fogadások esetén az egyik választásnak legalább 1.50 (1/2) szorzójúnak kell lennie, hogy a fogadás beleszámítson a megforgatási feltételbe.
  12. Az olyan piac/esemény kombinációknál, ahol csak kettő vagy három potenciális kimenetel létezik (például, Teljes játékidő eredménye labdarúgásnál) és Ön több lehetséges kimenetelre is tett fogadást, akár mérkőzés előtt vagy élőben, a legmagasabb összesített téttel rendelkező kimenetel fog számítani a rendezett fogadásokra vonatkozó feltétel teljesítésénél (amennyiben ugyanazt a legmagasabb összesített tétet tette fel több mint egy választásra ugyanazon piac/esemény kombinációra, úgy csak az egyik számít majd bele a fogadási feltételek teljesítésébe). Azok a kiértékelt fogadások, amelyeket Ön más választásokra tesz meg ugyanazon a piac/esemény kombináción nem számítanak bele a fogadási feltételek teljesítésébe. Ez a feltétel más korlátozásokkal együtt érvényes. Például, ha Ön egy 3.000 Ft-os fogadást tesz arra, hogy a Man Utd legyőzi a Chelsea csapatát, valamint tesz egy 4.500 Ft-os fogadást arra, hogy a Chelsea győzi le a Man Utd csapatát a Játékidő eredménye piacon legalább 1.50-es (1/2) szorzóval, úgy csak a Chelsea-re tett fogadása számít bele a fogadási feltételek teljesítésébe (amennyiben mindkét fogadás 3.000 Ft értékű volt, úgy 3.000 Ft számít bele a fogadási kreditek kiváltásába). Amennyiben fel tesz egy további 3.000 Ft tétet arra, hogy a Man Utd legyőzi a Chelsea csapatát legalább 1.50-es (1/2) szorzóval, ez az összesített 6.000 Ft tét fog beleszámítani a fogadási feltételek teljesítésébe, nem pedig a 4.500 Ft tét, amelyet a Chelsea-re tett.
  13. Az ázsiai hendikep és a gólok száma (goal line) piacokra megtett élő és mérkőzés előtti fogadások nem számítanak bele a 4. feltételben szereplő megforgatási követelménybe.
  14. A Felvehető most funkcióval lezárt vagy az Azonnali játékokra tett fogadások nem számítanak bele a 4. feltételben szereplő megforgatási követelménybe. Amennyiben egy fogadást módosítanak a Fogadás módosítása funkcióval, az eredeti tét nem fog beleszámítani a fogadási követelmény teljesítésébe, és csak az új tét fog számítani.
  15. Bármely olyan esetben, ahol az ajánlat vagy akció feltételeit megszegik vagy bizonyíték van arra, hogy egy felhasználó vagy felhasználói csoport olyan fogadások sorozatát tette meg, amely olyan befizetési bónuszt, megnövelt fizetést, ingyen fogadást, kockázatmentes fogadást vagy egyéb akciós ajánlatot tartalmaz, amely a felhasználó garantált hasznához vezet, függetlenül a végeredménytől és az egyedüli vagy csoportos végrehajtástól, a bet365 fenntartja a jogot, hogy az ilyen ajánlatok bónusz, megnövelt fizetés, ingyen fogadás vagy kockázatmentes fogadás részét visszaigényelje és/vagy érvénytelenítsen bármilyen befizetési bónuszból vagy ingyen fogadásból fedezett fogadást. Továbbá, ha bizonyíték van ilyen tevékenységre, a bet365 adminisztrációs költséggel terhelheti a felhasználót a befizetési bónusz, ingyen fogadás, kockázatmentes fogadás vagy megnövelt fizetés értékéig az ilyen tevékenység felismeréséből és az ellene való fellépésből eredő adminisztrációs költségek fedezésére.
  16. A bet365 bármilyen bónuszösszeget, ingyen fogadást vagy megnövelt fizetést eltávolíthat, ha azt hibából írták jóvá.
  17. Minden ügyfél ajánlat csak egy személyre korlátozódik. Amennyiben a bet365-nek alapos oka van azt feltételezni, hogy a bónuszt vagy ajánlatot ugyanaz a személy vagy emberek csoportja több mint egyszer igényelte, akkor bármilyen vagy minden ajánlatot visszavonhat az adott ügyféltől vagy csoporttól és/vagy a bónuszból vagy ajánlatból megtett összes fogadást érvénytelenítheti és eltávolíthatja az ilyen fogadásokból származó nyereményeket.
  18. A bet365 bármikor módosíthatja ezt az ajánlatot az elírások kijavítása, az egyértelműség vagy a felhasználói élmény javítása érdekében, és fenntartja a jogot, hogy bármikor módosítsa vagy törölje ezt az ajánlatot jogi vagy szabályozási okokból.
  19. A bet365 munkatársai, tisztviselői és igazgatói, annak promóciós vagy egyéb ügynökségei, licencet kapók és licencet adók, szolgáltatók és bármely más közreműködő vagy partnercégek nem jogosultak az akcióra. Ugyanezen feltételek vonatkoznak az ilyen személyek közvetlen családtagjaira.