Lóverseny téma 002

Hol és hogyan fogadj lóversenyre?

2023 márc 10. 11:13 secretariat Szólj hozzá!

Lovi fogadások BOG Betfair Starting Price EW bankmenedzsment

Ha tétre egy bukmékert kéne ajánlanom, akkor az a Bet365 lenne. Nem csak más sportágaknál adnak jó oddsokat és kínálatot, hanem a lóversenynél is átlagban ott vannak a legjobbak között. Persze minél több helyen van számlád, annál jobb esélyed van arra, hogy a lehető legjobb ajánlatot szerezd meg. Egy dologra figyelj, olyan helyen fogadj, ahol van BOG (Best Odds Guaranteed, vagyis garantált legjobb odds)!

Ha külön helyre fogadnál, akkor nagyon egyértelmű a dolog: Betfair Exchange. Többféle piac, legjobb oddsok, BSP (Betfair Starting Price)-nél beállítható a minimum nyereményszorzó. Mi kell még?

Az EW (Each Way)-nél több lehetőség is van. Ugye az egyszerűbb, egy kattintásos verzió, ha ott rakod EW-re, ahol egyébként tétre is fogadsz. Mondjuk a Bet365-ön. Kiemelt versenyekre, fesztiválokra nagyon jó feltételeik szoktak lenni. A bonyolultabb, de mégiscsak jövedelmezőbb megoldás, ha a hagyományos bukikat kombinálod a Betfairrel, és ott rakod meg tétre és helyre külön-külön, ahol a legjobb ajánlatot adják.

Bankmenedzselés lovizás esetén

Lóversenyről beszélünk, ami egyenlő a magas nyereményszorzókkal. Minél magasabbak az oddsok, annál óvatosabbnak kell lenned, ha nem akarod nullázni magadat, mert akármilyen jó vagy, bukószériák mindig jönni fognak, ezt garantálom. Ésszerű megoldás, főleg, ha kezdő vagy, hogy a helyezésekkel vágsz neki.

Ezeknél az oddsok közelítenek a más sportágakban megszokottakhoz. Aztán ha jó vagy, és látod, hogy a győzelmekkel még jobban járnál, válthatsz. Gondolkodj hosszútávban, néhány sikeres tipp után még inkább ne hidd el, hogy ez a világ legkönnyebb pénzkereseti lehetősége, mert sokáig csak tanulni fogod a „szakmát”, és el fog telni némi idő, amíg rájössz, hogy mi az amihez a leginkább értesz, mi megy a legjobban, és profitot tudsz vele termelni.

Az 1 egység / bank 1%-a egy konzervatív, biztonságos választás, de ha a magasabb szorzók jönnek be, akkor a 0,5% még ideálisabb. Hidd el, százalékban így is olyan profitot lehet termelni, amivel minden hagyományos befektetési lehetőséget agyon lehet verni.


Szólj hozzá

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Nem vagy fórumtag?

100% befizetési bónusz akár 300 RON-ig + 200 ingyenes pörgetés

  • Az új Unibet játékosok akár egy 300 RON értékű befizetési bónuszban, valamint 200 ingyenes pörgetésben is részesülhetnek.

Unibet útmutató
Unibet regisztráció
18+ Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősségteljesen! BeGambleAware.org
hirdetés

Előzetesek