ATP: Hozzuk Federert Budapestre!

Gyerko Szabolcs
2019 febr 13. 12:38
Szólj hozzá!

Tenisz ATP Budapest Roger Federer Marat Safin

A budapesti teniszverseny rendezői az idén régi álmot válthatnak valóra. Bármennyire is kicsi a valószínűsége annak, hogy Roger Federert a magyar ATP-tornán láthassuk, ennek megvalósulása talán soha nem lesz elképzelhetőbb, mint most.

Bár Roger már egy ideje bejelentette, hogy két év kihagyás után ismét játszani fog salakon, állítólag még nincsenek leszögezve azok a tornák amelyeken a svájci indul. Az viszont több mint valószínű, hogy a Roland Garros mellett nem sok ilyen torna fog szerepelni a versenynaptárában.
A 20-szoros Grand Slam-bajnok már azt is tudatta a rajongóival, hogy a monte-carló-i Masters (április 14-21.) tornát kissé túl korainak véli, ezért más tornák is lehetőséget kaphatnak, hogy elszántabban harcoljanak Roger részvételéért.

Tenisz gyűjtő bónusz


Nyerjen akár 50%-kal többet gyűjtőivel. Csak új és jogosult ügyfelek számára érhető el.

Regisztrálj itt

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

A budapesti ATP-torna csak egy héttel zajlik az említett Masters esemény után, ezért talán a pakliba kerülhetne, annak ellenére, hogy csak ATP250-es besorolású, és a magyar fővárosival egy időben Barcelonában pedig ATP500-as verseny zajlik.
Nem kell elfelejteni, hogy Roger már többször játszott az idők során ilyen színvonalú tornákon (pl. Estorilban, Isztambulban). A portugál torna, a hírek szerint már meg is hívta Rogert. A tavaly, a sok szóbeszédből következtetve, kevesen múlott, hogy Novak Djokovic ellátogasson Magyarországra, most pedig Federer részvételén álmodozik egyre több magyar teniszrajongó.

Roger Federer (Fotó: Leonard Zhukovsky / Shutterstock.com)

Fogni kellene az alkalmon

Roger idén 38. születésnapját ünnepli, és nem lehet tudni, hogy meddig szeretne versenyszerűen játszani. Mindenesetre, ha majd a jövőben egy esetleges bemutató mérkőzés alkalmából jönne Budapestre (ami már magában is egy hatalmas esemény lenne), nem láthatnánk ugyanazt, mint amit egy profi torna során nyújthat. Ezt tapasztalhattuk Marat Safin esetében is. Annak ellenére, hogy igazi élmény volt az oroszt Budapesten látni, más lett volna ha ez pályafutása közben történik. A svájci a karrierjének egy olyan pontján áll, ahol inkább a Grand Slamek érdeklik, ezért a kisebb versenyek inkább a játékforma igazításául szolgálhatnak, mint tornagyőzelmi vagy pontszerzési szükségként. Ez már kihasználható helyzetkép a kisebb tornák szervezőinek.

Amúgy mi lehet a szervezők hozzáértésének nagyobb bizonyítéka, és egyben nagyobb büszkesége is, mint a minden idők egyik legjobb játékosát elhozni a magyar fővárosban zajló tornára? Tehát, nem csak a rajongók nyerhetnének ebből, hanem a szervezők is. Az viszont már kérdéses, hogy jelen pillanatban mennyire nyomatékos érvek állnak rendelkezésükre ezeknek (színvonal, pénz, körülmények) a svájci játékos esetleges meggyőzésére, de annyi biztos, hogy bármennyire parányi és elméleti is ez a lehetőség, talán sosem lesz ennél elérhetőbb.
Szóval, ez egy ösztönző kihívás kellene, hogy legyen az olyan személyek számára, akik érintettek a kérdésben. Utólag legalább senki se mondhatja, hogy nem próbálkoztak.

Európai kosárlabda bónusz

Nyerjen akár 50%-kal többet gyűjtőivel. Csak új és jogosult ügyfelek számára érhető el.

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org
Hozzászólások


Szólj hozzá fórumtagként

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Nem vagy fórumtag?

Gyerko Szabolcs

Gyerko Szabolcs

ROI -100.00 %

március

Tippek
Nyertes
Vesztes
Push

Európai kosárlabda bónusz

  • Nyerjen akár 50%-kal többet gyűjtőivel. Csak új és jogosult ügyfelek számára érhető el.

Bet365 útmutató
18+ Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősségteljessen! BeGambleAware.org

Game-Set-Match

SPF Infó hozzászólt
2019 márc 14. 06:56
A teniszszövetség felmondta a budapesti füves pályás női torna szerződését

A Magyar Tenisz Szövetség (MTSZ) visszalépett a jövő évre tervezett női füves pályás tornától a kormány által támogatott salakpályás verseny megrendezése érdekében.

   
Az MTSZ szerdai tájékoztatása szerint már egy héttel ezelőtt, a sportolói nyílt levél megjelené
SPF Előzetes hozzászólt
2019 márc 4. 12:48
alexthebest hozzászólt
2019 febr 18. 17:27
Nem meglepo hogy mindharman a fotablara kerultek, de legalabb csinalhattak volna ugy mintha sportemberbol lennenek  :redchug:

Kapcsolódó cikkek