Copa América: Ideálisan alakul

Nagy Bence
2019 júl 7. 09:51
Szólj hozzá!

Foci brazília Copa America Peru

A braziloknak már csak fel kell tenniük az i-re a pontot. Ehhez hozni kell a megszokott játékukat, aminek bőven elég kell lennie a győzelemhez. Képes megállítani őket Peru?

Brazília - Peru

A tornát megelőzően azt lehetett gondolni, hogy a brazilok megtörtek Neymar kiesésével. Azonban, ha nem is mindig jó játékkal, de eljutottak a döntőig. Sok minden a kezükre játszott, de az biztos, hogy innen már szégyen lenne elbukni a finálét. Hazai pálya, egy jóval gyengébb képességű ellenfél és a bizonyításra vágyó sztárjaik. A fináléban az oddsok ehhez mérten alakultak, hiszen a rendes játékidőben elért brazil sikerre mindössze 1.28-at kapunk. 

Azzal mindenki tisztában van, hogy a Selecao futballnagyhatalom. Tele voltak az elmúlt évtizedekben világsztárokkal, de Copa Américát 12 éve nem nyertek, míg világbajnokságot 17 éve. Ami ennél is súlyosabb, hogy döntőben sem jártak a 2007-es fináléjuk óta. Hiába volt hazai rendezésű vb, Neymarék elbuktak. Vigasztalódhattak a Konföderációs kupa sikerekkel, de ez nagyon kevés egy olyan országtól, ahol Neymar vagy Coutinho kergeti a labdát. 

Philippe Coutinho (Fotó: Alizada Studios / Shutterstock.com)

Ez a siker most mindennél jobban kell nekik. Meglepetésre az argentinok elleni elődöntő a vártnál szorosabb volt, de összességében kétség sem férhet a döntőjükhöz. Az elődöntőben Tite mester Casemirót emberfogásra kérte, végig Messi mellett kellett lennie. Perui válogatottal szemben ilyenre nem lesz szükség, mert nincsen olyan klasszisuk, aki egymaga eldönthetne egy ilyen találkozót. Ugyanakkor a 4-1-4-1-es felállás a brazilok részéről védekezésben nagyon hatékony lehet. 

Casemiro a középpálya és a védelem között amolyan "tisztogató" szerepkörben lehet, kivéve ezzel Cuevát vagy Carrillót a játékból. Guerrero egyedül fog szenvedni a vele egymagas és jobb testfelépítű brazil középhátvédek között. Marquinhos - Silva páros összeszokott, újból leradírozhatják a perui támadókat. A csoportmeccsek során találkoztak, akkor csúnya zakóban részesültek Cueváék (5-0-ás vereség), most is valami hasonló várható, ha a házigazda végig 100%-on pörög majd. 

A brazil támadók pár húzásból a perui kapu előtt teremhetnek, Coutinho - Gabriel Jesus - Firmino trió jól húzza szét az ellenfél védelmét, ehhez jöhet még Everton vagy Willian. Középpályáról hathatós támogatásban részesülhetnek Arthur és Casemiro részéről. Az egyenes kieséses szakaszra nem a gólok voltak a jellemzőek, de a döntőben könnyedén lejöhet egy 2,5 over. Nincs mitől tartania a braziloknak, nyugodtan mehetnek előre, mert ilyen támadósorral újból berámolhatnak 4-5 gólt a perui védelemnek. 

Borítókép: Tite (Fotó: Alizada Studios / Shutterstock.com)

Fogadj akár 30%-s nyereménynövelővel

Fogadj kötésben az Unibetnél és a multi-nyereménynövelővel 10%, 20%, vagy 30%-l lehet nagyobb a nyereményed akár 1.5 millió forintig.

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org
Szólj hozzá

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Nem vagy fórumtag?

Nagy Bence

Nagy Bence

ROI 17.90 %

február

Tippek
Nyertes
Vesztes
Push

Fogadj akár 30%-s nyereménynövelővel

  • Fogadj kötésben az Unibetnél és a multi-nyereménynövelővel 10%, 20%, vagy 30%-l lehet nagyobb a nyereményed akár 1.5 millió forintig.

Unibet útmutató
18+ Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősségteljessen! BeGambleAware.org
 

Copa América 2019

TiB hozzászólt
2019 júl 8. 00:11
ha peru nyer, akkor messi mit szól? ;D

Brazília - Peru 3:1  ;)
csabax hozzászólt
2019 júl 7. 17:38
Azért az mókás, amikor az adócsalás miatt 21 hónap börtönre ítélt Lionel Messi korrupciót emleget.  ;D
butyi hozzászólt
2019 júl 7. 12:57
ha peru nyer, akkor messi mit szól? ;D

Kapcsolódó cikkek