Zlatan Ibrahimovic - AC Milan 006 Zlatan Ibrahimovic (Fotó: Nicolo Campo / Shutterstock.com)

Coppa Italia: Ibrahimovic vs. Ronaldo?

SPF Team 1 tipp 2020 febr 12. 15:42 Szólj hozzá!

Foci tippek ac milan Juventus Coppa Italia

Képes a Milan borsot törni a torinói sztárcsapat orra alá? Elég egy Ronaldo a vendég sikerhez?

2020 febr 13. 20:48 Közvetítés: Bet365

Milan - Juventus

A városi rangadón fantasztikus első félidőt produkált a Milan, majd felállt a padlóról az Inter és - ha szerencsével is - bedarálták a városi riválist. A Milan drukkereinek eszébe juthatott az ominózus isztambuli finálé, hasonló leolvadás volt ez a mostani, csak itt nem volt előjele annak, hogy ennyire jól fogják kezdeni a találkozót. A Rebic - Ibrahimovic csatársor kiválóan működik, de most hozzájuk felnőtt Calhanoglu is, aki rögtön az első félidőben egy hatalmas kapufával vétette magát észre. 

A félidő azonban nem tett jót a Milannak, de az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy három szerencsés találattal fordított az Inter. Összességében nincsen akkora gond, extra kellett a riválistól, Milan pedig szépen játszott egy félidőn át, van mire építkezni. A Juventus ugyanis sebezhető, messze még a Bajnokok Ligája forduló, de van dolga bőven Sarrinak, hiszen két nyerhető meccsen kaptak ki idegenben a bajnokságban, hiába a Ronaldo gólok. 

Cristiano Ronaldo (Fotó: Marco Canoniero / Shutterstock.com)

A portugál zsenit képtelenség megállítani 2020-ban, eddig hét mérkőzésen gólt szerzett (összesen 11-nél jár), rajta látszik az elszántság, de a többiek kicsit fásultak. A csapat egyik nagy problémája, hogy elvileg a támadások kreativitásáért felelős Miralem Pjanic, borzalmasan gyenge szezont fut. Árnyéka önmagának a bosnyák, akkor a legjobb a Juventus, amikor nincs a pályán. Idén három ilyen találkozó volt, mind a hármon nyert a Juventus (igaz, nem túl acélos ellenfelekkel szemben). 

Sarri elképzelése megvan, csak nem tudja átültetni ezt a játékba, akadozik a gépezet, vannak olykor jobb meccsek, de közel sem olyan magabiztos már az Öreg Hölgy, mint egy-két éve, hiányzik belőle a tűz. A Milan pedig ezt használhatja ki, elsősorban Ibrahimovic révén, akinél jelzésértékű, hogy az Inter elleni gólpasszánál a társak hozzá futottak oda először, nem a gólt szerző Rebichez. Nagyon úgy néz ki, hogy ő a vezér, akire vártak a többiek, ez pedig - ha átmenetileg is - erőt adhat a csapatnak. Egy biztos, Pioli a csapataival eddig 10 mérkőzést játszott Sarri ellen, de csak hazai pályán tudta őket legyőzni (háromszor), amikár vagy a végét járta a Sarri-éra, vagy még nem volt kész a csapata. Most utóbbi a helyzet.

  • AC Milan - Juventus tipp

    Milan vagy döntetlen

20.000 Ft sportfogadás üdvözlő bónusz + 60 ingyen pörgetés + 10.000 Ft ingyenes fogadás

Az új Unibet játékosok akár egy 20.000 Ft értékű befizetési bónuszban, valamint 60 ingyen pörgetésben részesülhetnek, sőt ha általunk regisztrálnak és befizetnek akkor 10.000 Ft ingyenes fogadást is kapnak!

Unibet regisztráció Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

hírdetés

Borítókép: Zlatan Ibrahimovic (Fotó: Nicolo Campo / Shutterstock.com)



Szólj hozzá

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Nem vagy fórumtag?

20.000 Ft sportfogadás üdvözlő bónusz + 60 ingyen pörgetés + 10.000 Ft ingyenes fogadás

  • Az új Unibet játékosok akár egy 20.000 Ft értékű befizetési bónuszban, valamint 60 ingyen pörgetésben részesülhetnek, sőt ha általunk regisztrálnak és befizetnek akkor 10.000 Ft ingyenes fogadást is kapnak!

Unibet útmutató
Unibet regisztráció
18+ Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősségteljesen! BeGambleAware.org
hirdetés

Beszélgetés: Serie A 2019/20

SPF Infó hozzászólt
2020 aug 4. 21:37
Paulo Dybala lett az olasz labdarúgóidény legjobb játékosa

Paulo Dybalát, a bajnok Juventus argentin támadójátékosát választották a legutóbbi olasz labdarúgóidény legjobbjának.

A legjobb csatár a gólkirály Ciro Immobile, a Lazio játékosa lett, aki remek teljesítményével - 36 találat - az európai Aranycipőt is kiérdemelte.
   
Az élvonal (Lega Serie A) honlapján Luigi De Siervo vezérigazgató kedden elmondta, a teljesítményértékelés a hivatalos statisztikák, vagyis objektív adatok alapján történt. A bajnoki mérkőzések mellett az Olasz Kupa és az olasz Szuperkupa találkozóin nyújtott teljesítményt is figyelembe vették.
   
Az idény legjobbjai Olaszországban:
   
kapus: Wojciech Szczesny (lengyel, Juventus)
védő: Stefan De Vrij (holland, Internazionale)
közétáppályás: Alejandro Gómez (argentin, Atalanta)
támadó: Ciro Immobile (olasz, Lazio)
a legjobb 23 év alatti: Dejan Kulusevski (svéd, Parma)
MVP: Paulo Dybala (argentin, Juventus)

forrás: MTI
csatarid hozzászólt
2020 aug 2. 21:17
Leccenek lecsó. Mondjuk amúgy se lett volna esélyük ha nyernek is, mert a Genoa meccs levan zsírozva. Mindkét gólnál nagyon ügyeltek a védők hogy ne legyenek a később gólt szerző támadó közelébe.
SPF Előzetes hozzászólt
2020 júl 30. 23:23
Unortodox tippel készülünk a hétvégi olasz rangadóra

Mi várható az Intertől a bergamói vendégjátéka alkalmából? Olvasd tovább

Még több Foci