Euroliga: Feltámadt a Khimki

Nagy Bence
2018 dec 4. 18:02
Szólj hozzá!

Kosárlabda Bayern München Euroliga Khimki Moscow

A Khimki a gyengébb kezdés után sorra nyeri a mérkőzéseket, most a Bayern otthonába látogatnak, ahol megtréfálnák a németeket is. 

Bayern München - Khimki Moscow

A Bayern München visszatért az Euroligába és a lehetőségeikhez mérten jól teljesítenek. Kellemetlen ellenfelek, mert akad náluk jó pár minőségi játékos (Koponen, Derrick Williams, Lucic, Zirbes vagy épp Radosevic), illetve egy olyan edző (Radonjic), aki képes belőlük jól szervezett csapatot kialakítani. Az ex-NBA-s Derrick Williams és Radosevic érkezésével azt lehetett várni, hogy a palánk alatti játék szilárd lesz, de lepattanózásban és blokkok terén is a mezőny végén kullognak. Akkor mégis miben jók? 

Alexey Shved (Fotó: kcube / Shutterstock.com)

Fegyelmezettség, ami révén csak kevés labdát adnak el, törekednek a csapatjátékra, nem az egyénieskedésről szól a taktikájuk. Kevés triplát emelnek rá, de azokat nagy hatékonysággal értékesítik. Épp az ellentéte a Bayern játéka az oroszokénak. Ott sok esetben Alexey Svhed a megoldás mindenre, de így jár az a klub, ahol az Euroliga egyik, ha nem a legjobb játékosa játszik. A Khimki igazi ereje azonban a következő egy hónap során derül ki. 

Shved ugyanis megsérült, körülbelül ennyit kell kihagynia az orosz klasszisnak. Sokan temették is őket a Panathinaikos ellen, de Gill, Langford és Jenkins megemberelte magát és a gárda élére állt. Védekezés szintjén kiválóak voltak, kivették a meccsből a görögök játékmesterét, Nick Calathest, ezzel a teljesítménnyel lehet keresnivalójuk Németországban is. 

Az oroszok érdeke, hogy kevés ponton tartsák a hazaiakat, tördeljék a mérkőzést és sok kis fizikális párharcot hozzanak létre. Emiatt a 157,5 pont alatti opció nem tűnik rossznak (1.91), de érdekes lehet még a +4,5 pontos vendég hendikep is (1.92).

20.000 Forint Kockázatmentesen!

Az új Unibet játékosok akár egy 20.000 Forint értékű kockázatmentes fogadásban is részesülhetnek.

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org
Hozzászólások


Szólj hozzá fórumtagként

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Nem vagy fórumtag?

Nagy Bence

Nagy Bence

ROI -1.32 %

április

Tippek
Nyertes
Vesztes
Push

20.000 Forint Kockázatmentesen!

  • Az új Unibet játékosok akár egy 20.000 Forint értékű kockázatmentes fogadásban is részesülhetnek.

Unibet útmutató
18+ Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősségteljessen! BeGambleAware.org

Kosár Euroliga 2018/19

alexthebest hozzászólt
2019 ápr 5. 15:47
Az Olympiakosnak kuka a szezon: harcban allnak a gorog szovetseggel, kaptak is egy finom kis pontlevonast a bajnoksagban, es amig Calathes igy tolja a Panat, kupara eselyuk sincs otthon. Az Euroligaban is elszalltak, a mai meccs mar tet nelkulive valt (Zalgiris tegnap elcsente az utolso helyet), ez latszik a szorzokon is, magasabb az o/u hatar, es a hazai is 1.04 -rol lett 1.14 kb.
SPF Előzetes hozzászólt
2019 márc 27. 01:27
Euroliga: Közeledünk a végéhez

Elkapta a fonalat a görög csapat, legújabb áldozata pedig a címvédő lehet! Olvasd tovább

Greipel hozzászólt
2019 márc 15. 20:02
Másfél hét stresszes, de maximálisan odafigyelő munkáját egy pillanat előtt rombadönti egy fél perc alatt leadott 7 pontos előny másfél perccel a vége előtt és egy majdnem dudaszós bekapott tripla kb 11 méterről úgy, hogy 0,3 mp marad hátra...

Kapcsolódó cikkek