Felkészülési mérkőzések: Hiányzó puzzle darabok

Nagy Bence
2018 máj 29. 12:39
Szólj hozzá!

Foci argentína Lionel Messi Foci vb 2018

Megkezdődött a világbajnokságra való készülődés. Barátságos mérkőzésekkel hangolnak a vb résztvevők. Valahol még az ideális kezdőt keresik, máshol már a taktikákat finomítják. 

Argentína - Haiti

Kicsit érthetetlen, hogy Jorge Sampaoli miért is választotta Haitit felkészülés gyanánt. Miben segíti ez a kis ország a halálcsoportra való készülést? Több mint valószínű, hogy a sérülések elkerülése a célja a szövetségi kapitánynak ezzel a találkozóval. A kevésbé játékban lévőket kicsit felpörgetni, illetve próbálja feledtetni a márciusi 6-1-es égést, amit a spanyoloktól kaptak. 

A kapus poszt nagyon fontos lehet, mert Sergio Romero megsérült, Nahuel Guzmánt hívták be helyére, de a három hálóőrnek összesen van 8 válogatottsága. Kicsit szokni kell a közeget nekik, mert itt komolyan felütheti fejét a tapasztalatlanság, az életkoruk ellenére is. A védelem amúgy is sebezhető és jó eséllyel Messi játékát sem kockáztatja Sampaoli. 

Javier Mascherano (Fotó: Vlad1988 / Shutterstock.com)

Mit érdemes tudni Haitiről? Megtanultak védekezni. A világbajnoki selejtezőkben mindössze négy gólt kaptak hat találkozón a Panama és Costa Rica fémjelezte csoportban (akik később vb résztvevők lettek). Igaz, Brazília két éve nagyon elverte őket, de nem véletlen, hogy mindössze 1.76-os szorzó van a +3,5 gólos vendég hendikepre. 2014-ben a brazíliai torna előtt csak hárommal verte Trinidad és Tobagót Argentína, de nyolc éve is csak 4-0-ra győztek Haitivel szemben. Ahhoz képest azért fejlődött a karibi ország. 

20.000 Forint Kockázatmentesen!


Az új Unibet játékosok akár egy 20.000 Forint értékű kockázatmentes fogadásban is részesülhetnek.

Regisztrálj itt

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

Japán - Ghána

Ha megnézzük a világbajnoki selejtezők eredményeik, rögtön húznánk is be a japánok sikerét erre a találkozóra, látva az akkori teljesítményüket. Azért csak óvatosan, mert sokat változott fél év alatt a helyzet náluk. Halilhodzic nem felelt meg a szövetség elvárásainak (nem játszatta a klasszisokat), ezért egy "belső embert" neveztek ki a kapitányi posztra.

Nishino Akira nem rossz edző volt a 2000-es években, de évek óta már nem aktív, elsősorban sportigazgatóként számítottak rá. Ez a találkozó lesz az első éles bevetése. Ghána nem jutott ki a vb-re, hála az impotens támadójátékának és a gyenge védekezésnek. A selejtezők kezdeti sikertelensége után érkezett az egykori szövetségi kapitány, Kwesi Appiah, hogy helyrerakja a csapatot.

Nála elsősorban a védekezés számít és a fiatalokban bízik a leginkább. Mikor 2014-ben a világbajnokságra kijutottak, akkor is csak egy 30 évnél idősebb játékos volt a keretében. Mostani két barátságos meccsre is elsősorban 24-25 éveseket nevezett. A kreatív játék az ázsiai csapattól várható, de nem biztos, hogy ez elég lesz egy győzelemre. Az afrikai gárda törekszik a minél egységesebb védekezésre és futómennyiségben is felveszik a versenyt a japánokkal. 

Ausztria - Oroszország

A világbajnokság házigazdája még gyorsan ellátogat Ausztriába a torna előtt. Közel a legerősebb csapatukkal fogadják őket az osztrákok, különösen érdemes lesz figyelni Burgstallerre, aki egy hatalmas játékos és képes előkészíteni a lövőhelyzeteket a visszafejelt labdáival Alaba vagy Arnautovic számára. Hasonlóan játszik mindkét gárda, az oroszok nem fognak kockáztatni annyit a hazai világverseny előtt, így benne lehet a mérkőzésbe egy hazai siker (2.30).

Borítókép: Sergio Aguero (Fotó: Alizada Studios / Shutterstock.com)

Fogadj kötésben akár 30%-s nyereménynövelővel

Három futball eseménnyel a fogadószelvényeden extra nyereményt nyerhetsz akár 1 500 000Ft értékben.

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

  • Ghána vagy döntetlen
    2.04 UnibetSzólj hozzá

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Nem vagy fórumtag?

Nagy Bence

Nagy Bence

ROI 15.13 %

december

Tippek
Nyertes
Vesztes
Push

Fogadj kötésben akár 30%-s nyereménynövelővel

  • Három futball eseménnyel a fogadószelvényeden extra nyereményt nyerhetsz akár 1 500 000Ft értékben.

Unibet útmutató
18+ Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősségteljessen! BeGambleAware.org
 

Egyéb Focis Fogadások 2017/18

Pozzato hozzászólt
2018 júl 10. 09:52
https://www.mos.ru/en/news/item/42269073/

Ennyit találtam így hirtelen. Ha már legendák és foci, akkor pár hete volt ilyen móka a betfair részéről:
oakland23 hozzászólt
2018 júl 10. 09:35
bet365-ön a labdarúgásnál van olyan, hogy teremfoci, 40 perc játékidő
Kína legends - USA Legends
Germany Legends - Portugal legends
...

Ti tudtok erről valamit, elvileg lesz live fogadási lehetőség is. Én keresgélek itt a neten, de semmit sem találtam...
TiB hozzászólt
2018 máj 28. 21:38
Twitteres bejegyzés alapján mindhárom játékos visszavonul a válogatottságtól, gondolom ilyen gesztus volt a kapitány részéről, hogy egyszerre jöttek le.

Kapcsolódó cikkek