LaLiga: Papírforma vagy botlás?

Nagy Bence
2019 aug 15. 20:22
Szólj hozzá!

Foci fc barcelona athletic bilbao LaLiga

Lionel Messi nincsen 100%-os állapotban, Griezmannra marad a döntés? Esetleg a tavalyi szezon második felében feljavuló Bilbao elcsíp egy vagy több pontot a címvédő ellen?

Athletic Bilbao - Barcelona

A baszk csapatnál a nyár nyugodtan telt összességében. A lejáró szerződésű játékosok közül párat elengedtek, igazolások terén talán az volt a legnagyobb erősítés, hogy kilenc (!!) évre írtak alá Inaki Williamsszel. Egészen elképesztő hosszúságú szerződés ez, így gyakoroltak nyomást a Manchester Unitedre. A kivásárlási árát is feljebb vitték (125 millió font), szóval az egyik legnagyobb értékét megtartotta a klub. 

Keretet sikerült egyben tartani, Gaizka Garitano továbbra is az edző. Tavaly decemberben került a klubhoz, rendet tett a hátsó alakzatban, ami a szezon végére kicsit kiengedett, de összességében jó évet zárt a 44 éves tréner. Egyértelműen a hazai bajnokikra koncentrált a Bilbao. A San Mamésben legyőzték a Sevillát és az Atlético Madridot (egyaránt 2-0-ra), döntetlen a Barcelona ellen (0-0). Azért is fontos ez, mert a kontrákra épülő defenzív játékuk jól működött a nagyok ellenében otthon, most is erre alapozhatnak. 

Inaki Williams (Fotó: Edu del Fresno / Shutterstock.com)

A Barcelona nyara eléggé kaotikus volt. A klub rengeteg pénzt költött a csapat megerősítésére, de nem biztos, hogy ez jó ötlet volt. Kérdéses lesz, hogyan működik majd a pályán a Griezmann - Messi duó, mivel a francia inkább Suárezzel érteti meg magát a gyepen. Belső feszültségek voltak és vannak a csapatnál, Neymar ügye is a levegőben lóg, szóval nem ideálisak a körülmények a regnáló bajnoknál. Ernesto Valverde továbbra is a edző, aki idegenben biztonsági játékot preferálja, nem szokott gálát rendezni a csapat. 

Frenkie de Jong kezdhet, labdabiztosabb lehet a szokásosnál is a Barcelona, de mi lesz a góllövéssel? Lionel Messi rehabilitációját végzi, esetleg a padról szállhat be, Antoine Griezmann tehát bizonyíthat. A francia a Bilbao ellen nem szokott villogni (17 mérkőzésen mindössze 8 gól), de talán Dembélével és Suárezzel karöltve kitalálhatnak valamit a baszkok védekezése ellen. A szorzó teljesen reális a vendégekre (1.77), talán a legnagyobb érték a gólokban lehet. A 2,5 alatti opció 1.98-as szorzót ad, míg a Barcelona góljai duplázósat. Utóbbi csábító lehet, de könnyedén jöhet a 2,5 under is, mivel a Bilbao sem szórja a találatokat és könnyedén benne lehet egy 0-2 a Barcának (vagy épp a hazaiak javára). 

Borítókép: Jordi Alba és Luis Suarez (Fotó: Romain Biard / Shutterstock.com)

Fogadj akár 30%-s nyereménynövelővel

Fogadj kötésben az Unibetnél és a multi-nyereménynövelővel 10%, 20%, vagy 30%-l lehet nagyobb a nyereményed akár 1.5 millió forintig.

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org
Szólj hozzá

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Nem vagy fórumtag?

Nagy Bence

Nagy Bence

ROI 34.89 %

január

Tippek
Nyertes
Vesztes
Push

Fogadj akár 30%-s nyereménynövelővel

  • Fogadj kötésben az Unibetnél és a multi-nyereménynövelővel 10%, 20%, vagy 30%-l lehet nagyobb a nyereményed akár 1.5 millió forintig.

Unibet útmutató
18+ Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősségteljessen! BeGambleAware.org

La Liga 2019/20

SPF Előzetes hozzászólt
2020 jan 16. 17:46
LaLiga: Leszakadhatnak

Jöhetnek a gólok két kevésbé fegyelmezett csapat meccsén? Olvasd tovább

SPF Előzetes hozzászólt
2020 jan 16. 15:59
oakland23 hozzászólt
2020 jan 14. 10:43
Én örülök, mert eredményesebb nem lesz a Barca, viszont a lőtt és kapott gólok száma is megugrik majd  ;D Márpedig én elsősorban azt csípem, ha potyognak a gólok  :redchug:

Kapcsolódó cikkek