Kylian Mbappe PSG 005 v2

Ligue 1: Akadozó gépezet

Foci tippek PSG Ligue 1 Lille OSC

Kimagaslik a francia a bajnokságból a PSG, ráadásul pénteken tovább növelhetik az előnyüket a közvetlen riválisokkal szemben. 

2019 nov 22. 20:45 Közvetítés: UnibetBet365

PSG - Lille

Tavaly Thomas Tuchel és Christophe Galtier csapatai izgalmas mérkőzéseket produkáltak a bajnokságban. Párizsban a PSG nyert 2-1-re, míg a Lille hazai pályán 5-1-re alázta Draxleréket. Az a PSG foghíjas volt: Neymar és Cavani sérült volt, Bernat korán a kiállítás sorsára jutott. Az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy volt akkor egy Nicolas Pépé Galtier csapatában, most Victor Osimhen az, akitől a csodát várhatják. A nigériai támadó volt a hónap legjobbja is, berobbant a francia bajnokság élvonalába. 

Osimhen kiválóan kezdte a szezont, aztán volt egy kisebb megtorpanás, ami egyenértékű volt a Lille lejtmenetével. Látszik, hogy Galtier rendszere egy játékosban összpontosul, akitől a megoldást várja, ha éppenséggel ő nincsen formában, vagy rosszul oldja meg a helyzeteket, akkor a csapat is szenved. Tavaly Pépére volt kihegyezve a taktika, de Osimhen hiába gyors, kevésbé technikás játékos és nem képes stabilan jó játékra. Nyáron az Ikoné - Bamba párostól várták a szintlépést, de egyelőre mind a ketten formán kívül. 

Thiago Silva (Fotó: Mitch Gunn / Shutterstock.com)

A PSG-nek is volt egy megingása, Dijonban szenvedtek vereséget, majd a BL-ben sem remekeltek a Club Brugge ellen. A Brest otthonában megint egy nehézkes győzelem következett, hiába dolgozták ki a helyzeteket, akadozott a gépezet. Lehetséges, hogy a válogatott szünet jót tett a játékosoknak, hiszen Cavani mind a két barátságos meccsen gólt szerzett, míg Icardi és Di María pihenhetett. Cavani tehát végre a padról beállítva is hasznos lehet, ha Icardi éppenséggel szenved a pályán. 

Szükség is lehet rá, mert a Le Parisien szerint, Kylian Mbappé nincsen jó állapotban, edzőtáborban sem tudott készülni. Kérdéses a játéka pénteken, ahogyan az alábbi játékosoknak is: Verratti, Herrerra, Meunier és Kehrer. Ez majd egy fél kezdő, de jó hír is van: Keylor Navas felépült sérüléséből, ahogyan Thiago Silva és Marquinhos is. A gond a középpályán kezdődhet, ugyanis Gueye nem klasszikus irányító, Verrattira lenne szükség, de nélküle a mélységi passzok elmaradhatnak.

Sarabía hozhat új szint a támadásokba, aki az elmúlt hetekben Mbappé visszatérése miatt mellőzve volt, de most újból szükség lehet rá. Tuchel továbbra is a három belső védőt fogja erőltetni, széleken Bernat és Dagba kaphat szerepet, elsősorban a spanyol oldalán vezethetnek támadásokat. Logikusan sok gólt remélnek a szurkolók és a fogadók, de az idei PSG egyik legnagyobb erőssége a védekezés. A Lille támadójáték pocsék, Osimhent kikapcsolva gondban lehetnek a vendégek, de a hazaiak sem remekelnek elől mostanában, szóval érdemes az underek felé venni az irányt!

  • Paris SG - Lille tipp

    3,5 gól alatt
    Bet365
    1.72

100%-os első befizetési bónusz 35.000 Ft-ig

Regisztrálj a Betinia fogadóirodához és ne maradj le a 35.000 Ft-ig terjedő 100%-os első befizetési bónuszról.

Betinia regisztráció Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

hírdetés


Szólj hozzá

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Nem vagy fórumtag?

100%-os első befizetési bónusz 35.000 Ft-ig

  • Regisztrálj a Betinia fogadóirodához és ne maradj le a 35.000 Ft-ig terjedő 100%-os első befizetési bónuszról.

Betinia útmutató
Betinia regisztráció
18+ Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősségteljesen! BeGambleAware.org
hirdetés

Beszélgetés: Ligue 1 2019/20

csatarid hozzászólt
2020 aug 1. 15:38
Harmatgyenge volt a PSG, majd amikor nem számítunk rá akkor meg 3-4 gólokkal nyernek az fix.  :-X
Pozzato hozzászólt
2020 aug 1. 11:13
Az érdekel, mire megy majd a Lyon a BL-ben, nem olyan rossz csapat. Neymar most végre bizonyíthat, hiszen megkapta a vezérszerepet Mbappé nélkül. Mindössze három meccsre kéne (ha eljutnak a döntőig) összeszednie magát. Azért az nem túl meggyőző, hogy 210 perc alatt egy gólt tudtak összehozni, azt is Mbappé szólója utána.
BvB_09 hozzászólt
2020 aug 1. 10:32
A két kupadöntő bebizonyította, hogy miért volt jó döntés lezártnak tekinteni a bajnokságot.

Még több Foci