Ligue 1: Kellemetlen helyzet

Nagy Bence
2019 aug 17. 12:42
Szólj hozzá!

Foci Ligue 1 Olympique de Marseille Nantes FC

Az Olympique Marseille csapatánál megint nagyobb volt a lelkesedés, mint a valós tudás, ezért kezdték egy hatalmas pofonnal a szezont. Mire mennek Florian Thauvin nélkül a Nantes otthonában?

Nantes - Olympique Marseille

Ahogyan játszott az Olympique Marseille a bajnoki nyitányon, az egyenlő volt a nullával. Elképzelés nélküli erőlködés, hiányzott egy irányító, aki nincsen a keretbe. Florian Thauvin nélkül meg van lőve a támadójáték. Semmi elképzelés, erőltetett passzolgatás, vergődés. Mi várható a Nantes otthonában? Ugyanaz, mint a nyitómeccsen. Thauvin továbbra sem bevethető, vezetőség pedig arra készül, hogy eladja őt a Valenciának, financiális okokból. 

Más indok ugyanis nincsen, mivel épeszű vezető nem adná el azt a játékost, akire a csapat játéka épül, aki nélkül a bajnokság hátsó felében tanyázó klub lenne az OM. André Villas-Boas számára fel van adva a lecke, ugyanis Thauvin nélkül súlytalan a Marseille. Benedetto elvileg kezdhet, de Germain és Radonjic játéka bizonytalan. Mind a ketten borzalmasak voltak a Reims ellenében, arról a találkozóról esetleg Luiz Gustavót lehetne kiemelni az OM részéről. 

Kevin Strootman (Fotó: AI_football / Shutterstock.com)

A Nantes az edzőváltás ellenére nem játszott annyira rosszul a tavalyi bajnoki második otthonában. A Lille egy hajrában szerzett gólnak köszönhette ellenük a három pontot, meg annak, hogy a Nantes védekezése nem állt össze. Látszott, még bőven év eleje van, játékosok nem találták a helyüket, hibát hibára halmoztak. A Nantes elsősorban pontrúgások és távoli átlövések révén volt veszélyes. Előbbi gondot okozhat, mert a Marseille védelmében a helyezkedés nem mindig sikerül a játékosoknak, átlövéseket legalább Luiz Gustavo blokkolhatja. 

Az OM keretéből kitették a héten Adil Ramit, szóval nem egyszerű az élet annál a csapatnál. Rami sérülésre hivatkozva nem edzett, közben egy olyan televíziós műsorban vett részt, ahol fizikai képességei voltak próbára téve. Egyértelműen bizonyította, hogy semmi baja és nincsen sérülése. Rami amúgy is a botrányairól volt híres az elmúlt időszakban, Pamela Andersonnal való kapcsolata is viharos véget ért. Talán a középhátvéd elküldése megnyugtatja most már a többieket és koncentrálhatnak a mérkőzésekre. 

A Nantes részéről érdekes lehet, hogyan rakják rendbe egy hét alatt a védekezést, de lehet nem is kell annyira, mert a Marseille eléggé szenved. Ezen segíthet a nyáron érkező Benedetto. Őszintén szólva, ő lehet az egyik megoldás, hogy gólt szerezzenek a vendégek. A másik egy átlövés Strootman vagy Sanson részéről. Ez így kevés, ugye? Eléggé, szóval bízni kell az argentin támadóban. Benedetto egy viszonylag gyors és a kapu előtt higgadt támadó. Kiválóan mozog be üres területbe, amivel megzavarhatja a Nantes védelmi vonalát. Magassága (177 centiméter) jól fejel, ő nyerheti meg ezt a mérkőzést a vendégeknek. 

Borítókép: Maxime Lopez (Fotó: AI_football / Shutterstock.com)

Fogadj akár 30%-s nyereménynövelővel

Fogadj kötésben az Unibetnél és a multi-nyereménynövelővel 10%, 20%, vagy 30%-l lehet nagyobb a nyereményed akár 1.5 millió forintig.

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

  • Darío Benedetto gólt szerez
    3.00 UnibetSzólj hozzá

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Nem vagy fórumtag?

Nagy Bence

Nagy Bence

ROI 34.89 %

január

Tippek
Nyertes
Vesztes
Push

Fogadj akár 30%-s nyereménynövelővel

  • Fogadj kötésben az Unibetnél és a multi-nyereménynövelővel 10%, 20%, vagy 30%-l lehet nagyobb a nyereményed akár 1.5 millió forintig.

Unibet útmutató
18+ Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősségteljessen! BeGambleAware.org
 

Ligue 1 2019/20

SPF Előzetes hozzászólt
2020 jan 12. 10:27
Ligue 1: Papíron még rangadó

Tényleg képes a Monaco megszorítani a PSG-t? Olvasd tovább

SPF Előzetes hozzászólt
2020 jan 10. 10:53
Ligue 1: Tovább folytatódik a Rennes kiváló sorozata?

Izgalmas péntek esti mérkőzésre van kilátás Franciaországból! Olvasd tovább

SPF Előzetes hozzászólt
2019 dec 20. 19:36
Ligue 1: Mi lesz a Lyonnal?

Ez egy országos kettes, vagy mégsem? Olvasd tovább

Kapcsolódó cikkek