Let`s play on alex way

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Eléggé kiborított a múlt hét, zsinórban szálltak el a focitippek, legyen az atomtuti Basel, vagy MU, simán kaptak ki otthon. Mivel amúgy is csak kis tenisztorna volt, egész héten nem fogadtam, csak ahol bónuszt voltam kénytelen forgatni. Most hétvégén megint elkezdtem, de tegnap alaposan megtiport Irán röpicsapata. Folyamatosan adták le a kisebb-nagyobb előnyöket, és minimális különbségekkel zsinórban bukták a szetteket. Úgyhogy most úgy döntöttem, hogy kicsiben, óvatosban, de ugyanúgy fogadok, nekem a szünet sosem használt. Csak inkább játék jelleggel. Viszont akkor már elkezdek megint egy naplót, hátha most legyőzöm a lustaságot illetve a balszerencsét ami a naplóvezetéseimmel jár. Egyelőre ez van :

Tottenham - QPR       Tottenham AH 0.0   1.17

Szerintem nem lesz rossz a Spurs idén, a korrekt játékoskeret mellé végre van egy jó edzőjük is. Sima hazai is lehetne, de ez egy londoni rangadó, amik általában szorosak, ráadásul most EL meccsek közé beékelve. Mint mondtam biztosra megyek, így született meg ez a tipp.

Ha ez jönne akkor ez menne kombiban:

Ajax - PSV     1x   1.29
Mönchengladbach - Stuttgart    Gladbach 0.0, +0.5 AH    1.275

Az Ajax meccsen elég nagy sláger lett a sok gól, vagy GG fogadás, de jól emlékszem a januári meccsükre, ahol egyetlen gólocska született. Viszont az Ajax elvileg erősebb. A Gladbach nagyon jó kis csapat, a Stuttgart viszont egyelőre ugyanúgy szenved mint tavaly, simán kiestek a kupából is. Ha nem lett volna EL a hazaiaknál, lehetne durrantós. Így fosatós, de erős tipp.