MLB 2016

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Tavasz van. A playoffhoz közeledik lassan az nhl és az nba küzdelem. Pár hete véget ért az nfl. Mit jelent ez? Hogy nem sokára kezdődik a tavaszi, nyári, kora őszi őrült menet, a 162 meccses alapszakasz, az amerikai baseball szezon, a Major Legaue Baseball.

Tavaly tavasszal volt időm foglalkozni a baseballal, néhány cikket is írtam Tib segítségével, de a szezon felénél közbe jött egy két dolog, így csak követni tudtam az eseményeket, néha fogadni,de semmi több.

Pár héten belül, ide,fogok írni egy rövid összefoglalót majd a csoportokról, erőviszonyokról, cserékről, szabad ügynökökről. Lesz egy pár tippből álló long term fogadás (tavalyi nem nagyon jött be) és ha beindul a szezon, akkor kombik és szinglik.

Megmondom őszintén tervben volt egy saját összefoglaló írás,de aztán találtam egy nagyon jó írást egy másik oldalon, így azt fogom bemásolni forrás megjelöléssel természetesen.  Majd néhány mondatot írok a végére magamtól.

Eredeti:http://sportmajom.com/2016/03/04/american-league-beharangozo-2016/



AL (Amerikai Liga)


Kelet:


Baltimore Orioles

Elég nagy a fejetlenség a csapat háza táján. Az utóbbi néhány évben egyértelmű fejlődés volt látható Baltimore-ban, a tavalyi szezon viszont nem úgy sikerült, ahogy szerették volna, és a rájátszásról is lemaradtak. Ha ehhez hozzávesszük, hogy elment a (vitathatóan) legjobb dobójuk (Chen), illetve hogy még 2022-ben is 23 millió dollárt fognak fizetni a 36 éves Chris Davis-nek, akkor láthatjuk a nem túl pozitív jövőképet. A sebeket egy-két pofásnak tűnő szerzeménnyel próbálták foltozni (Hyun Soo Kim, Mark Trumbo), de nagy meglepetés lenne a divízió győzelmük.



Boston Red Sox


Dave Dombrowski nem lustálkodott, egy remek holtidényt tudhat magának a Sox. Első intézkedéseként elhozta Craig Kimbrelt, aki még mindig az egyik legjobb closer a ligában. A cseredobók közé érkezett még Carson Smith, aki Kimbrellel és a veterán Ueharával együtt a liga egyik legjobb záró triói lehetnek. A legnagyobb igazolás egyértelműen David Price megszerzése, aki egyből a csapat ásza lesz, és egy olyan dobó, aki leginkább hiányzott ebből a keretből. Ha idén Ramirez és Sandoval kicsit villantanak a korábbi önmagukból, akkor ebben a csapatban minden megvan, hogy utolsókból elsők legyenek.


New York Yankees

A nyár legnagyobb meglepetés volt, hogy a Yankees nem igazolt senkit. Na persze ez nem azt jelenti, hogy tétlenkedtek volna a télen. Elhozták ugyanis Aroldis Chapmant Cincinnatiből, úgyhogy mind a három cseredobó a Yankees-nél játszik, aki 100 strikeoutot ért el tavaly. A brutális bullpen mellett a kezdő dobók listája sem rossz, az ütősorral azonban lehetnek még gondjaik. Támadóoldalon Starlin Castro volt a nagy érkező név, őt is kevés áldozat nélkül tudták elcsábítani Chicagóból. Alex Rodriguez és Mark Teixeira ugyan valószínűleg nem fognak 64 hazafutást ütni, azért ebben a divízióban lehet esélye a jenkiknek.


Tampa Bay Rays

A Rays sosem lesz a legjobban költekező csapat, a kis piaci státuszának köszönhetően kreatívan kell megoldania az építkezést. Összesen két tranzakció keretein belül mozgolódott a csapat, Seattle-be küldtek egy Nate Karns köré épülő csomagot, cserébe Brad Miller, Logan Morrison és Danny Farquhar érkeztek. Rajtuk kívül Hank Conger költözött Floridába, aki elkapóként javít a csapaton. A Rays rotációja még mindig elég erős, a kérdés ugyanaz, mint évek óta, vajon a támadójáték képes lesz elég futást szerezni?


Toronto Blue Jays


Nem egyszerű megoldást találni David Price pótlására, azonban egész korrekt munkát végzett a Jays, több embert is hoztak a feladatra. Érkezett J.A. Happ, akit a Jays szurkolók már jól ismernek. Új szerződést kapott Marco Estrada, aki egyes statisztikai kategóriákban történelmi szezont futott. Sérüléséből felépülő Marcus Stroman lesz a csapat új ásza, a fiatalban minden megvan, hogy vezesse ezt a rotációt. Az ütők névsora még mindig parádés, így a torontói szurkolók hálásak, hogy tavalyi szezon legjobb támadósora érintetlen maradt a télen.


(Elég kiegyensúlyozott a csoport, valószínűleg Red Sox, Blue Jays, Yankees párharc lesz a csoportgyőzelemért ami automatikus playoffot ér. A Boston jól erősítette meg a rotációt, a Toronto itt gyengült ugyan(pont tűlük ment ugye Bostonba Price) de olyan erős az ütősor hogy bárkit túlüthetnek Toluwitzkiék. A Yankees legnagyobb erőssége pedig a bullpen Betancessel, Millerrel és Chapmannel(igaz ő az első 30 meccsen nem játszik, ugyanis eltiltották mert megverte az asszonyt :DD) Ütőoldalon is erősödtek és tavaly is pozitív mérlegük volt szóval akár oda is érhetnek, ha Tanakáék jók lesznek.
Tampánál jó a rotáció viszont nem túl jó az 'offense' rész így ők kb a Toronto ellentettjei, őket sokszor túl fogják ütni. (Rájuk azt mondanám hogy underes csapat, de okosabb lenne azt írni hogy alacsonyabb határral adják majd az alap over/undert mint pl a Torontónál, legalább 1-2 ponttal)
Baltimore 2éve kibaszott jó volt, de azóta sok víz lefolyt a Dunán, idén  is ott lesznek kb ahol tavaly.)

#3 március 08, 2016, 20:35:40, ncis88
Amíg a baseball kezdődik, próbálok br növelni :D




Fanni Stollar    
Fanni Stollar v Victoria Rodriguez
(Match Winner)    08/03/2016    None    3.75    To Run
[/color]


#4 március 09, 2016, 22:46:22, ncis88
Hogy hűek legyünk a címhez, így teszek be egy élő kombit, amiben van egy mlb meccs. Úgy érzem az Indiánok ma megverhetik a Tengerészeket. Igaz ez csak előszezoni meccs,de az indiánok kerete a meccsre erősebbnek tűnik. A +1,5es hendi biztosítás.

CLE Indians +1.5    SEA Mariners @ CLE Indians
(Run Line)    08/03/2016    None    1.64    

Anett Kontaveit    Anett Kontaveit v Risa Ozaki
(Match Winner)    08/03/2016    None    1.28
Olga Puchkova    Olga Puchkova v Nicole Coopersmith
(Match Winner)    08/03/2016    None    2.62    


Odds: 5,5

A baseball tipp jött, ennek mindig örülök, talán jó jel.. :DD

Mára csak ezt tettem, meg persze az over 0,5 gólt meccs előtt




Bet Confirmation  - LL7731463410L   Time of bet:  09/03/2016 21:18:50    Print
Selections

No.    Selections    Event    Event Date    E/W Terms    Odds    Result
Chelsea    Chelsea v PSG
(Most Corners)    09/03/2016    None    3.75    Won
Stake:  20.00     Returns:  75.00   

#6 március 12, 2016, 16:55:34, ncis88
Biathlon


Németország dobogón végez   15:30

Odds: 1,50
bet365


Erős ez a német válogatott. Persze nem a legerősebb,de a dobogóra simán odaérhet, ha nem lesz nagy fejreállás a lövészetben, mert mindegyikük elég jó futó. Ha mindenkinek kijön a lépés(értsd max 1-2 póttöltény emberenként akkor akár nyerhetnének is.)



Tükörsima 2.hely    :great:

#7 március 12, 2016, 16:56:28, ncis88
ÉLŐ

Ingolstadt - Stuttgart


Race to 7 szöglet  (jelenleg 0-2 a Stuttgartnak)

Stuttgart


odds(jelenleg): 1,83
(én 3,10ért elcsíptem 0-1nél)


Fordulók óta látom hogy a Stuttgart sok szögletet rúg, gyakran jut 10fölé is



68.percben 3-7 a szögletarány.

Üssük a vasat amíg meleg..


Vidi - Békéscsaba


Total corners:  over 17

odds:1.825

#9 március 18, 2016, 22:34:38, ncis88
NY Yankees - PHI Phillies


Tipp: NY Yankees nyer

odds: 1,74


Elég erős kerettel állnak ki a jenkik, Ellsburyvel,Texszel,McCannel,Beltrannal a dombon Sabathiaval. Kéne nyerni.

Újra Yankees, Újra Sabathia. Girardi edző nagyon szeretné, ha CC neve mellé kerülne egy W, azaz Win ezért újra nagyon erős kezdővel áll ki a Yankees a csoportrivális Baltimore ellen. a Vendégeknél több a fiatal,a Yankees kezdője pedig elég impozáns. alapszakasz meccseken is jó lenne ez a csapat

Ellsbury
Gardner
McCann
Teixeira
Alex  Rodriguez
Ackley
Hicks
SIR!!! Didi Gregorius
Refsynder


Az ellenfélnél ráadásul az a M Gonzalez kezd aki idén tavasszal eddig 0-3as mutatóval 22-es ERaval áll(inningenként 2,5pontot enged kb) Minden statja borzasztó.



NY Yankees
   BAL Orioles @ NY Yankees
(Money Line)    18/03/2016    None    1.74    To Run
Stake:  7,000.00     To Return:  12,185.18   

Kurva anyád Sabathia.. Így kezdeni a meccset 0-4 az első inningben.

3.2 inning 6 kapott pont. Kurva anyád te alkoholista Sabathia. Szedd már össze magad baszd meg.

Köcsög Yankees leszopatott, de kit érdekel most berakok pár zöldet, hogy jól mutasson a naplóm.



19 Mar 2016 , 11:35 CET  Hiv. szám 161129550000113

Karatsev, Aslan @ 1.62 NYERTES
1. játszma eredménye
Medvedev, Daniil vs Karatsev, Aslan

Teljes tét:$59.46

Kifizetve: $96.05

Williams, Serena @ 1.5 NYERTES Meccs fogadás
Williams, Serena vs Radwanska, Agnieszka

Azarenka, Victoria @ 1.3 NYERTES Meccs fogadás
Azarenka, Victoria vs Pliskova, Karolina

Teljes tét:$21.67 Kifizetve: $42.26