Ha rövid akarok lenni, csak annyit írok: mocskos meccs lesz. Mocskos, mert a két csapat nem a labdafényezésről híres, és a tabellán elfoglalt pozíciók is indukálják a gyönyörűnek tetsző csontzenét.

Meg is néztem, M. A. O. Arias sporinak a rekordja egy Valencia-Osasuna meccsen jött, hét sárga mellé osztott ki akkor 3 piros lapot, szóval az talán nem dől meg, de a lapok száma azért könnyen két számjegyű lehet.

A Cádíz jelenleg a legjobb kieső, míg a Celta a legrosszabb benmaradó. Minden egyes meccsen, amikor a Celtáról van szó, le kell írnom, hogy a rendszer ezt a csapatot valamiért bünteti. Legutóbb az ominózus Lewandowski büntető volt az, ami a Celtának újabb pontjába került. Az elsőt újrarúgatta a spori, mert a Celta kapusa elmozdult, ez tiszta. De az újrarúgást is újra kellett volna, hisz a rúgás pillanatában Raphinha egy jó méterrel benn volt a boxon belül. vissza is játszották többször, a spori és a VAR újralövethette volna. Vajon miért nem tette? De nem az első eset a Celtánál, szerintem már belefásultak.

Viszont én tartom, hogy előbb utóbb ennek komoly kárát látja valaki, és vagy Tapia agya durran el, és tör szilánkosra egy bokát, vagy Aspas mond olyat (esetleg tesz), amiért a piros lap mellett jár 4-5 meccs eltiltás.

Ja és gólok, meg hogy miért? A meccs 'hatpontos'. Itt most a Cádíznak fociznia kell, és otthon néha szokott is. Kiszámíthatatlan csapat, mert néha olyan meccseket ad fel ab ovo, ahol simán lenne esélye. Bízom benne, hogy Ramosék küzdenek, és győzelemre játszanak, mert 3 pontra vannak a bennmaradástól, szóval a helyzet nem reménytelen.

A Celta pedig egy gólra minden meccsen jó, ráadásul a hazai oldalon nincs Hernandez (talán egyik sem) és Fali, bár azért Meréék is jók szoktak lenni viszonylag hátul.

Egyébként pedig a Celtának sem érdeke ikszre játszani, mert ez a Celta szempontjából egy nyerhető meccs.

Nem mondom, hogy a tuti kategória, de az iksz egyiknek sem igazán jó, valamiért úgy érzem, ez jobb meccs lesz, mint elsőre tűnik. Eleve trend most a ligában, hogy azok a meccsek, ahol gólt sem várunk, akár 3-5 is jön, ahol meg várunk, ott alig-alig...

Cadiz - Celta Vigo: Mindkét csapat gólt szerez - Igen/Nem tipp