Egy kínos és egy bosszantó vereség ellenére is simán vezeti a Championship mezőnyét a Leicester. Enzo Maresca csapata még mindig hat pontos előnnyel vezet a bombaformában levő Leeds és Ipswich előtt, azaz még egyáltalán nem kell aggódniuk. Az elképesztő magabiztosságuk ami jellemezte őket egy kicsit megcsappant ugyan, de nem kell a vészharangokat kongatni. 12 forduló van még hátra, ma pedig könnyedén minimum megtarthatják ezt a hat pontos fórt, hazai pályán fogadják ugyanis az egyik kiesőjelöltet. Pár napja az FA kupában valamelyest helyreállították önbizalmukat a Bournemouth kiütésével, Fatawu kései góljának köszönhetően, amivel már a legjobb nyolcban vannak és a Chelsea vár rájuk. Hazai pályán az egyik legjobb mérleggel rendelkeznek (13-1-3) a 'boro elleni vereség ellenére is. Sérültek terén is nagyon jól állnak mostanra, hiszen csak Ndidi maródi, illetve Vestergaard kisárgázta magát a mai találkozóról.

A QPR már ki lett kiáltva az egyik kiesőnek, de most egy jó sorozatnak köszönhetően a piros vonal fölé tudtak kerülni. Az elmúlt öt meccsükön tíz pontot szereztek ami elég volt arra hogy a Stoke Cityt pontszámban beérjék és a 21.helyre lépjenek elő. Legyőzték a középmezőnyben tengődő Bristolt, majd a sereghajtó ellen izzadták ki a győzelmet hátrányból felállva(2-1). Ezeknél a csapatoknál egy jóval magasabb szintet képvisel a Leicester ha jó napot fog ki és szerintem ebbe ma beletörik a bicskája a Rangersnek. A gárda egyetlen sérültje Rayan Kolli lesz.

A két csapat egymás elleni meccseit általában Vardyék nyerik. Ősszel 2:1-es eredmény után idegenből is három ponttal tudtak távozni, előtte pedig még a Premier Leagueben 5:1-re ütötték ki itt aktuális ellenfelüket.

Lehetséges kezdő 11-ek:

Hermansen – Choudhury, Faes, Vestergaard, Justin – Pereira, Winks – Mavididi, Dewsbury-Hall, Fatawu – Daka

Begovic – Dunne, Cook, Clarke-Salter, Paal – Hayden, Colback – Willock, Hodge, Chair – Frey

Tipp: 3-1

Leicester City - Queens Park Rangers: Teljes játékidő - Mérkőzés tipp