Gólokban gazdag lüktető mérkőzés várható a Fulham, Brighton elleni meccsén. Mindkét csapat úgy lehet vele hogy itt ma be kell gyűjteni ezt az igen fontos három pontot. A Brighton azért mert a Fulham nem egy acélos együttes, amíg a hazaiak a jó formájukban bízhatnak illetve hogy a Brighton piszkosul tartalékos lesz a hosszúra nyúlt sérült listája miatt.

Ugyan azt mondtam "nem túl acélos" Marco Silva csapata, de azért tudnak ők a semmiből kőkemény meglepetéseket okozni. Gondoljunk a Liverpool elleni meccseikre, az Arsenal vagy legutóbb a Manchester United legyőzésére. A MU ellen Maguire kései gólja olyannyira nem törte meg őket, hogy nem csak az egy pontot próbálták megőrizni, hanem Iwobi góljával a 97.percben mindhárom egységet elvitték az Old Traffordról. Elképesztő meccs volt és hatalmas önbizalmat adhat ami rájuk is fér hiszen mindezek ellenére is csak a 12.helyen áll a csapat. A legutóbbi öt meccsükből csak egyetlen egyet veszítettek el, így joggal reménykedhetnek benne hogy a tartalékos vendégeik ellen is minimum pontot szerezhetnek.

A Brighton egy piszkosul veszélyes csapat, bárkit képes egy meccsen megfogni. Így viszont hogy Mitoma, Milner, March, Joao Pedro, Hinshelwood és piros lapja miatt Gilmour sem bevethetőek, illetve még Ferguson, Veltman és Lamptey játéka is kérdéses, már kemény dió lesz a Craven Cottageba való kirándulás. A csapatnál viszont nem új ez a sérüléshullám és ha megnézzük az előző eredményeiket, a Sheffieldnek egy ötöst, a Crystal palacenek egy négyest vágtak tehát nagyon termelékenyek. Legutóbbi bajnokijukon az Everton ellen abszolút győzelmet érdemeltek volna, de a focit gólra játsszák így csak egy pont jutott nekik. Hamarosan az EL-ben is szerepelésük lesz, így "okosan" az FA kupát passzolták pár napja (Wolves 0-1).

Egymás elleni eredményeik érdekes képet festenek ugyanis utoljára 2017-ben tudott nyerni a Brighton. A temérdek sérült miatt ez most sem várható, de egy-két gólra jónak tartom őket is.

Lehetséges kezdő 11-ek:

Leno – Robinson, Bassey, Adarabioyo, Castagne – Lukic, Cairney – Iwobi, Pereira, Traoré – Rodrigo Muniz

Verbruggen – Lamptey, van Hecke, Dunk, Igor – Gross, Baleba – Adingra, Enciso, Fati – Welbeck

Tipp: 2-2

Fulham - Brighton: Asian Total - Asian Over/Under tipp