Bajnokságot és DFB Kupát már aligha nyer idén a Bayern. Marad a Bajnokok Ligája, meg majd egy-két játékosnak nyáron még egy opció, az EB...

Hogy ez a Bayern megnyeri a Bajnokok Ligáját, az jelenleg több, mint irrealitás, hisz már a Lazio elleni továbbjutás is kérdés. Az odavágón a Lazio 1-0-ra nyert, a Bayern pedig érdekes módon 17 lövést küldött kapura, egy sem találta el a kaput. De majd otthon.

Upamecano most ebbe a tippbe nem rondíthat bele, hisz az odavágón ügyesen kijátszotta magát a visszavágóról egy piros lappal. Kim és de Ligt stabilabbnak tűnik, de akad itt sok-sok kérdés. Kimmich pozíciója, ebből adódóan a szűrők, és legalább ilyen fejtörés, hogy Kane mögött melyik három játékos szerepeljen és hol, melyik szélen. Ganbry, Koman és Sané nincs, így a lehetőségek korlátozottak, de ettől még a Bayern az Bayern.

A bajnokság reálisan nézve elúszott, tényleg ebből a BL-szériából kéne kihozni valami szépet. Otthon, hazai környezetben azért nem kell szégyenkezni a bajor csapatnak, itt a közelmúltban csak az a Werder elleni zacskó rondítja a képet.

A Lazio viszont idegenben gyengébb, a Serie A-ban is csak a tabella alsó felében lévő csapatokat tudott legyőzni. Ha erősebb olasz csapat stadionjában jártak, akkor kaptak komolyabb pofonokat Guendouziék.

Az odavágón is látszódott (stat alapján írom, mert én a PSG-t néztem), hogy a bajor srácok eljutottak helyzetig, lövésig, méghozzá 17-szer. AZ elég jó stat, főleg úgy, hogy a meccs 1/3-át emberhátrányban tolták. Otthon még több helyzet lesz, még több lövés, és nem mondok túl meglepőt, nagyobb minőség, talán nagyobb, vagy több szerencse. Ennek a Laziónak azért megvannak a korlátai, és a Bayern bármilyen formában, állapotban van, azért egy német csapat, amíg ténylegesen ki nem esik, nem írhatunk le. Főleg nem a Bayern-t.

Bayern München - Lazio: Ázsiai hendikep - Asian Hendikep tipp