Trükkös találkozó, mert első ránézésre ez egy döntetlen. Massszív csapatok, jól és keményen védekező csapatok, az ellenfélnek teret nem hagyó csapatok. Ugyanakkor ha jobban megnézzük a tabellát, nem kell tartaniuk a kieséstől,és ha valami jó kis pozitív hullámot elkapnak, itt még 'Európa' is elérhető. A Valencia bár nem győzte le a Real Madridot, az egy pozitív eredmény volt a rosszab meccsek után. Mentek becsülettel, ám az a találkozó sajnos áldozattal járt. Diakhaby dőlt ki, hogy pontosan mi történt, én oda sem néztem, de a pályán egyik-másik focista sem mert odanézni... Ő kidőlt, közben a télen Paulista eligazolt, szóval belső védő fronton a helyzet nem lesz ideális. Ez gond, és azért gond, mert a Getafe nem egy töketlen csapat. Ráadásul amióta a tabellán stabil középcsapatnak számítanak, mintha a foultok száma és keménysége is csökkenne, és a Getafe -bármilyen meglepő- helyenként futballt tesz a pályára. Greenwood rendre befűzi az oktatófilmet, de mindenki beleteszi, amit tud, és tényleg sokszor kreatívnak nevezhető támadásokkal rukkol elő a Geta. Meglepően overes időszakot él ez a csapat, utolsó 9 meccsük rendre 1,5 overt hozott, de volt itt 3-3, 4-0, 3-2, szóval meglepő adok kapok találkozók.

Mindkét együttes hasonló helyzetben van, kiesni nem fog, ám ahhoz, hogy valami komolyabb pozícióban zárjon, az iksz most kevés. A Sociedad kipukkant, a Las Palmas sem fog erőlködni, szóval vezet még út felfelé a tabellán. Épp ezért mondom én azt, hogy nem egy tipikusan jó a 0-0 meccs lesz, hanem egy olyan meccs, ahol simán lehet iksz, de gólokkal. A hazaiaknál belső védő poszton lesznek gondok, ráadásul Diakhaby sérülése azért nem csak neki okozott traumát.

A Geta meg egész nyílt, felszabadult focit játszik, van gól a csapatban Ünal nélkül is, hisz Mayoral meg Greenwood remek idényt fut. Meglepődnék, ha szombaton még ezt 1.50-ért vinni tudnánk

Valencia - Getafe: Gólok száma - Felett/alatt tipp