Hat, hat, hat és legutóbb három. Ezek a legutóbbi négy egymás elleni találkozóikon született gólszámok, szóval az utóbbi négy bajnoki mérkőzésen 21 dugó született, ami egy komoly szám, már-már jéghokis. Jut eszembe, van Felcsútnak jégcsarnoka??? ...

Lényeg a lényeg, hogy ez a két együttes nagyon érzi azt, hogyan kell gólgazdag meccseket játszani. Mint amikor két leszbikus pornósztár keveredik össze egy jelenetbe, és meglátod a két szereplő nevét, már előre tudod, hogy abból valami jó sül ki.

A rendező (jelen esetben nevezzük játékvezetőnek) Karakó Ferenc lesz, akinek kétszer volt alkalma 'forgatni' a két együttessel, és az egyiken 6 lapig jutott, a másik színesebbre sikerült, mert volt egy rakás sárga, de volt dupla sárgás piros, és volt azonnali piros lap is. Szóval Karakó is vihet bele fűszert, sőt remélem, visz is!

A Puskás Akadémia küzd a dobogóért, az azért realitás, de ehhez nyernie kell, és főleg otthon egy papíron gyengébb csapat ellen. Az Újpest Mészöly érkezésével kapott egy új lendületet, volt itt azóta minden, nagy zakó, bravúros siker, eltiltás, szóval zajlik az élet. Viszont az UTE azért tökösebb, komolyabb focit játszik, mint a többi kieső jelölt, az sem véletlen, hogy legutóbb a Fehérvár ellen aratott bravúros sikert.

Mivel a PFLA-nak menni kell előre, ez még kapóra is jöhet az UTÉ-nak, ahol vannak gyors játékosok, és a kontra amúgy is fegyver, ha pl. Csoboth a csapatban van. A Vidi elleni siker jót tett az újpesti lelkeknek, én látom magam előtt az újabb adok-kapok meccset.

Egyébként hiába favorit a Puskás, annyira nem átütő a csapat idén, vannak meccsen belüli időszakai, sőt félidő, amikor totál homály a játékuk, így én amondó vagyok, mindkét csapatnak lesznek jó periódusai, egy-egy olyan szitu, ami után gólt szerez. Nálam ez 1-1-ről indul, aztán fene tudja, hol állnak meg.

Puskás Akadémia - Újpest FC: Mindkét csapat gólt szerez - Igen/Nem tipp