Őszinte legyek, mert minek hazudjak, lehetnék tökösebb, ami a tipphez szükséges tétegységet illeti. Viszont reálisan nézve ennyit ér nekem, mert a Mallorca nem feltétlenül arról híres, hogy gólzáport rendez a meccsein, attól függetlenül, hogy itt tavasszal sok atipikus meccse volt.

Nyílván vegyük úgy, hogy a Barca gólja fix.Vegyük, pedig az sem fix, hisz sok a sérült. Kidőlt de Jong és Pedri, szegény Pedri megint lesérült, én látok magam előtt egy ilyen Rosicky-féle karriert, vagy a korai Robben időszakot, amikor pályára tudtak lépni, kisebb ünnep volt. Játszottak két-három meccset, aztán kihagytak 3-4 hónapot.

Araujó eltiltott, ami viszont már jobb hír a Mallorca-fanoknak, és a tippet megrakóknak. Araujó a Barca védelmének oszlopa, minden tekintetben a numeró únó! Legjobb a levegőben, hiába nagy benga, sebességben is gyorsabb, mint akár Inigo, Christensen vagy Koundé. Na, ő nincs, Alonso sem ugorhat be, marad Cubarsi, akiben pedig van hibalehetőség.

Xavi majd megoldja, ki hol játszik, van itt több joker, de hogy a felállás nem lesz ideális, az tény. Félő, hogy Jamalt is széthajtja a csapat, aztán úgy jár, mint Pedri vagy Fati... Mint amikor fater megvette első első benzines fűkaszáját, ahelyett, hogy kicsit megjáratta volna, kb. tolta neki, amíg a motor el nem füstölt :D

A Mallorca gólja közel sem irreális, főleg ha úgy állnak a meccshez, hogy itt minden pont ajándék. Eleve jól húz a Mallorca, Muriqi is visszanyerte közel 100%-os állapotát fizikálisan, szóval van ott potenciál. Ami pedig meglepő, hogy Aguirre is mintha picit megengedőbb lenne, engedi focizni a csapatát, engedi őket szó szerint játszani, és bakker, jól is áll ennek a Mallorcának. Utolsó öt meccsén betalált a baleári csapat, pedig stabil, jó védekező együttesek jöttek szembe.

Azon a véleményen vagyok, hogy Lewáék egyszer csak találnak rést a pajzson, de egyszer a Mallorca is villan, akár egy Cubarsi-Muruqi fejpárbaj révén, akár egy Koundé ökörség révén, vagy akár Abdón jön csereként, és villan, mert a Barca előnynél gyakran alszik be a meccsek vége felé,és hozza a meccsbe vissza az ellenfeleit. Főleg most, hogy 5-6 alapember sincs, mert Pedri, Gavi, de Jong és Araujo mindenképp az alapcsapat tagja, Baldé szintén, ez alsóhangon öt alapember. Azért azt egy Barca is megérzi...

FC Barcelona - Mallorca: Mindkét csapat gólt szerez - Igen/Nem tipp