Érdekes meccsnek lehettek szemtanúi múlt héten a Sparta Praha - Liverpool párharc TV nézői, hiszen egy nagyon lüktető, élvezetes találkozó játszódott le, ahol a végeredmény nem teljesen tartott tükrőt a játék képéhez viszonyítva.

Félidőben a ziccerek száma a két csapat között 3-3 volt, amiből a jobb játékerőt képviselő liverpooliak mindhármat tudták értékesíteni, míg a prágai szerényebb különítmény elizgulta az adodó lehetőséget, ráadásul Kelleher ismét ihletett formában védett. Az első egy órában a hazai csapat rendkivül sok kiugratást tudott eszközölni, ami a liverpooli hátsó sor bizonytalanságának is betudható, de amikor jöttek a liverpooli cserék tudták stabilizálni a presszinget, ezáltal a hátvédsor sem került olyan sok kellemetlen szituációba.

Ez a párharc szinte 100 százalékban már eldőlt, így remek lehetőség Klopp számára, hogy játékperceket adjon az éppen sérülésből felépülő játékosainak, gondolok itt Salahra, Dominikre vagy akár a tegnap az edzés képeken feltünő Gravenberchre. Ahol biztosan pihentetésre van szükség az a hátsó négyes, hiszen a múlthéten a nem megfelelő rotálás végett esett ki Konaté, aki igy kihagyta a hétvégi City elleni mérkőzést is. Tsimikas, Robertson bár mindkettő balhátvéd akár egyszerre is kezdhetnek, az elmúlt hetek rengeteg meccse után akár Kelleher is pihenhet, ezáltal lehetőséget biztosítva Adriannak.

Ugyanakkor ott van a Sparta Praha, ahol az edző kijelentette, hogy nem érdekli milyen ellenfél jön szembe vele, a filozófián nem változtat és marad a hátulról való építkezés, sok labdajáratás, és a magasan feltolt Liverpool védősor mögé való labda bejutattás. Számukra bár tétnélküli mérkőzés, sok cseh játékosnak az idei utolsó meccse, hogy eladhassa magát egy elit csapat ellen.

Felhozó meccs hazai oldalon, bizonyítási lehetőség vendég oldalon, múlt heti mérkőzés után ismét a GG opciót jelölöm ki erre a mérkőzésre.

Liverpool - Sparta Praha: Mindkét csapat gólt szerez - Igen/Nem tipp