Óóó mondd, mi a **** van. Ez a Sub Bass Monster sorocska jut eszembe, amikor meglátom, hogy 1.75 az Eldense - Cartagena X2.

A spanyol kettőben, vagy Segundában, másodosztályban, nevezzük akárhogy, eleve nem lenne újdonság egy remi. De hogy ezt még egy 'kettessel' védjük, és így is 1.75-öt kapunk, az jó. Főleg jó Cartagena meccsen, mert a Cartagena nagyon komolyat alkot, megtalálta a 'kulcsot' és minden szobából azonnal szabadul.

A Cartagena megtanult meccset nyerni otthon, és ha ez a skill a szezon elejétől megvan a csapatnak, most a feljutásért küzdene.

Érdekesség: A Cartagena otthon úgy a liga legrosszabb csapata, hogy utolsó 5 hazai bajnoki meccséből 4-et megnyert!!! Ugye-ugye, ha ez ab ovo szokása lett volna...

Idegenben viszont csilli-villi a csapat, az ötödik legeredményesebb együttes az idegenbeli meccseket figyelembe véve. A vendég csapat mérlege 6-1-2 a 2024-es naptári évben, de a két zakóját olyan csapatok ellen kapta, melyek feljutásra állnak, vagy minimum top6-ban, azaz a play offban szerepelnének, ha most érne véget a szezon.

Az Eldense jelenleg a középmezőnyben helyezkedik, picit közelebb van a play offhoz, mint a kieséshez, de reálisan nézve valahol a középmezőnyben végezhet. A mérlege 10-11-9, szóval kiegyensúlyozott csapat ez. Egyébként sem realitás, hogy a 3. vonalból feljutva egyből mondjuk odaférjen a play off helyek valamelyikére, ne adj Isten feljutnának, otthon szerintem meccseket sem játszhatnának, hisz egy kb 4000 fős kis stadionjuk van, de már a stadion kifejezés is erős túlzás.

Szóval én úgy vélem, az Eldense nem lenne elégedetlen egy döntetlennel, legfontosabb a bennmaradás bebiztosítása, ahhoz pedig minden apró pont jól jön. Jairóék pedig mint a gömböc, úgy hízik az önbizalmuk. Itt 2024-ben valamire nagyon ráéreztek, a kontrákhoz eleve nagyon értenek, de első körben én azt mondom, biztos 1-1 ponttal lesznek gazdagabbak.

A vendégek 10 tétmeccset toltak le 2024-ben, és ebből a 10-ből csak egyszer kaptak egy meccsen 1-nél több gólt, és ebben benne van a Valencia elleni CdR meccs is! Szóval stabil kis csapattá vált, úgy vélem, ha ma is max egyet nyel, azt meccselni tudja.

CD Eldense - FC Cartagena: Ázsiai hendikep - Asian Hendikep tipp