Ritkán szoktam a saját csapatom győzelmére fogadni, hiszen ha nem jön be a tippem, akkor duplán is megérint a mérkőzés amit szeretek elkerülni, most viszont Klopp utolsó szezonjában érzek a csapat körül egy fajta flow érzést, ami a rengeteg nehézségek ellenére is át-átbillenti a csapatot a nehezebb periódusokon és sokszor a szív tudja előre vinni őket.

Tavaly decemberben egy nagyon egyoldalú Anfieldi mérkőzésen 0-0-al járt le a kettejük párharca. Ten Hagnak azon a meccsen az 1 ponton kivül semmire nem volt szüksége, beálltak 11 emberrel védekezni, mint egy kieső kis csapat tenné, és foggal körömmel védték a 0-0át és bíztak egy kontrában. Azon a meccsen összejött az elképzelés, annak ellenére, hogy a Liverpool 2,66-os xG-t dolgozott ki, 34 kapura lövéssel próbálkoztak, szögletek aránya 12-0 volt, egy szóval rájuk borult a pálya és ígyis kihúzták a gól nélküli döntetlent.

Arra leszek kiváncsi, hogy ezt hazai pályán is megmeri-e húzni, hogy az Old Trafford gyepén, kis csapatként buszozzanak a legnagyobb rivális ellen. Véleményem szerint nem és bár nem áll jól nekik, de egy sokkal bátrabb focival kell előrukkoljanak.

Liverpool egy laza átmozgató "edzőmérkőzés" után várja a találkozót, megvolt az átmozgatás Salahnak és Szoboszlainak. Mivel Salah-t nem tudta lecserélni időben Klopp nem vagyok biztos benne, hogy ma kezdeni fog, ugyanakkor összeállhat a nyári szerzemények középpályája, Endoval, MacAlisterrel és Szoboszlaival, ami mind futómennyiségben, presszingben és kreativitásban kimagasló lehet ezen a mérkőzésen. Luis Diaz végre pihenhetett egy egész mérkőzést, így a remek játéka mellett most már csak a gólokkal maradhat adós.

Klopp utolsó szezonja, ismét rámegy mind a négy trófeára, ha sikerül felépülniük a sérülteknek és nem esik ki kulcs pozicióban lévő játékos azt mondom benne lehet, hogy összejön. Utolsó előtti Old Trafford látogatása Kloppnak, szerintem ma is rámegy a győzelemre és ahogy a csapat mellé áll össze is jöhet, nekem a tippem vendég győzelem.

Manchester United - Liverpool: Teljes játékidő - Mérkőzés tipp