Nofene, tetszik ez az odds, én a 'normális' 3.20-ra számítottam, így ez a kis 3 tized kellemes meglepetés.

A bukik a hazai csapatot tartják esélyesebbnek, ami nyílván érthető. Azért a hazai pálya az hazai pálya, sérülések terén is jobban áll a Sevilla, de ha azt nézzük, mit mutat a két csapat a pályán, mintha tükröt tartana egyik a másik elé.

A Celta 17. helye és 24 pontja nagyon csalóka. Idén a sporik hibái miatt 8-10 pont veszett kárba, ha azok a rossz, érthetetlen fújások, döntések nincsenek, a Celta most nem izgul. Nem játszik jó focit, sőt kimondottan rossz focit játszik, de azt látni a vigói csapaton, hogy foggal-körömmel küzd. A Celtán sosem látszik, ami pl egy Granadán vagy Cádízon érződik egy-egy meccsen, hogy ők már feladták lélekben. Ez a Celta sokkal stabilabb.

A Sevilla csak 4 ponttal szerzett többet, nagyjából semmivel. A csapat játéka labilis, rengeteg a hiba. Sokszor írtuk, hogy sok az öreg, sok a demotivált játékos. Óriási mák, hogy Isaac azért jó, hogy Ocampos ennyire alázatos játékot talán soha nem mutatott. Ocampos nekem nagyon kellemes csalódás, küzd, hajt, minden labdára megy, bíztatja a társakat, és en-Neysri is egy-egy jó fejes gólra azért mindig jó. De széleken Navas vagy Acuna olyan nagy támogatást már nem ad, a kreativitás kevés, inkább erőlködős foci ez. A Sevilla egy remivel 7 pontos előnyt harcolna ki a Cádízzal szemben, ami nem rossz. A Celta meg úgy lesz vele, hogy egy döntetlen Sevillában rövid távon elég, és remélhetőleg hosszú távon is. Jó kis tipikus korai 0-0-ás csörtét várok, simogatják majd egymást, de komolyabb akció, vagy nevezzük behatolásnak, nem lesz ezen a meccsen. Olyan lesz, mint a budi, dupla nulla.

Egyébkét meg az élet ikszre játszik, szóval amit az élet meg a sporik elvettek a Celtától, szerintem lenni kell majd minimum egy olyan meccsnek majd, amikor a Celta nyer, amikor reálisan nézve buknia kellett volna. Ez is lehet ilyen meccs, de nálam sokkal sanszosabb egy kooperációs remi, egyébként is uccsó 4 meccsük döncivel ért véget.

Sevilla - Celta Vigo: Teljes játékidő - Mérkőzés tipp