Egy kis déli dili, nálam ebben a meccsben benne van egy komolyabb góleső lehetősége.

Vannak tények, melyek alapján ez az állítás hamisnak tűnhet, hisz a Las Palmas nincs formában, az Almeria meg egyszerűen vak.

Viszont a Las Palmas kiharcolta a bennmaradást, van 37 pontja, azzal idén tükörsimán benn léehet maradni. Az EKL-től és kellően távol, kevés olyan csapat van a ligában, amely ennyire nyugodt lehet, semmitől sem kell félni, semmitől sem kell tartani, lehet tolni az örömfocit!

Azért pl. a Getafe elleni 3-3 is mutatja, hogy nem feltétlenül overesnek tűnő meccsen is jöhet a góleső, ez is ilyen volt. Két tét nélkül gurigázó csapat tolt egy hat-gólos meccset. Erről kellene szólnia.

Az Almeria játékosok vállait sem nyomja teher, simán kiestek, megdöntötték a nyeretlenségi rekordot. Nagy bajuk nem lehet. Ugyanakkor a játékosok még eladhatják magukat, akik most mutatnak még valamit, biztos lesz élvonalbeli csapat, amely akár pénz is hajlandó fizetni az andalúz együttesnek.

Az Almeria a 0-10-18-cas mérleggel, elszállt. Képtelen a csapat nyerni, pedig volt 3-4 meccse, amit hoznia kellett volna, de valahogy a végjátékot rendre elszúrják, szinte érezni, hogy bevonzzák a gólt akkor is, ha vezetnek a 85. percben. Legutóbb mondjuk a 95. percben a Sevilla ellen pontot mentettek, de az Almeriának a remi már semmit sem ér.

Érdekes lesz Viera jelenléte, LP-legenda a srác, aki most visszatér ellenfélként. Őt tuti tapsolni, éltetni fogja a közönség, kb. akkor is, ha Almeriásként talál be :D Jó kis könnyed foci jellemzi az Almeriát, képes 2-3 gólt lőni, meg 5-6 gólt kapni. Úgy vélem, a Las Palmasnak egy kellemes felhozó ellenfél, ez egy olyan meccs, egy olyan párosítás, ahol kb. simán 5-6 gól összejöhet.

Az pedig mekkora csavar lenne, ha mondjuk Viera győztes góljával hozná első sikerét az Almeria a Las Palmas ellen, idegenben. Egyébként meg benne is lehet, az LP sem annyira éles már, hogy a biztos bennmaradás összejött, ezt érezni az előző találkozókon. Nálam egy brutál over ez a meccs

UD Las Palmas - Almeria: Gólok száma - 1. félidő - Felett/alatt tipp