25 gól sok vagy kevés, mindig nézőpont kérdése. Most is. Az én nézőpontom viszont az, hogy ez a line az MTK számára hozható.

Hozható, és szerintem a feltételes mód majd kijelentővé alakul estére.

Jó hír talán, hogy M4 sportos meccs, azaz TV-s, márpedig az ilyen találkozókra azért a kék-fehér mezes csajok jobban rápörögnek. TV-s meccsen, méghozzá egy neves és nívós ellenféllel szemben, félig-meddig a tét nélküliség ténye mellett, ezeken a találkozókon csak az FTC veszíthet. Az MTK bennmaradása nagyjából fix, épp ezért szerintem görcsölni Farkasék nem fognak.

Az FTC viszont aligha az MTK-ra összpontosít a napokban, hisz a Fradi elsősorban a Brest elleni párharccal foglalkozik, arra gyúr. Most már a visszavágóra, hisz az odavágón szoros meccsen 2 gólllal kapott ki itthon. Viszont Cvijic is elmondta, manapság a két gól előny vagy hátrány nagyjából semmi a modern kéziben, és való igaz, nagyjából egy jó perc alatt ledolgozható. A Fradinak viszont oda kell figyelnie a bajnokikra is, mert botlani nem igazán kéne. Viszont, hogy maxon pörögne az FTC, azt kizárom. Biztos egész más rotáció lesz a Fradinál, mint egy BL-meccsen.

Azért 25 gól egy meccsen nem a világvége. Az MTK egy olyan klub, amely általában egészséges mentalitással játszik, elég erős nevelő klub, épp ezért bízom benne, hogy pl. Farkas Johanna is jó helyen van, bár én meg voltam győződve arról, hogy a DKKA-tól a Fradihoz kerül, de még mindig piszok fiatal. Legutóbbi bajnokin a Győr ellen is vágott 10 gólt, szurkolok neki, hogy a karrierje ne törjön derékba, mert benne azért látom, hogy a következő 10-15 évben a válogatott vezére lesz. Nagyon jó mentalitású játékos, nagyon szurkolok neki, hogy egy Görbicz, Szucsánszki szintű játékos legyen, vagy hasonló vezére válogatottnak, klubcsapatnak.

Nem zárom ki, hogy mindjárt húznak egyet felfelé a line-on, és 25,5 lesz belőle

Ferencvárosi TC (n) - MTK-Budapest (n): MTK-Budapest (n) által szerzett összes gól - Felett/alatt tipp