A mai nap már a főtáblás találkozókat rendezik Miamiban. Két keményvonalas salak játékos ütközetét szemeltem ki a mai kínálatból. Pedro Cachin és Andrea Vavassori összecsapásáról írok pár gondolatot.

Egyikük sem a tinédzserek tömegét erősíti, hiszen mind a ketten 28 évesek. Észrevettem,hogy rengeteg salak játékos főtáblás Miamiban ami valahol furcsa anomália. Az,hogy ilyen magasra van taksálva az argentin maximum a világranglistás helyezésének köszönhető,mert az eredményei alapján ez a szorzó igencsak jószívű. Az,hogy a vörös borításon érzi otthonosan magát egy dolog,de idén még nem nyert meccset!! Pedro. 8 mérkőzésből egyet sem sikerült abszolválnia. Pedig a szezon hajnalán Ausztráliában a Grand Slamen és az azt megelőző tornán is könnyű ellenfelet kapott. Két bőven százon kívüli játékos adta ki az útját. A februári salakos kaland is egy tragédia volt, pedig kapott verhető társakat szép számmal. Indian Wellsben Hanfmannal sorsolták össze akinek az elmúlt időszakot vizsgálva egy sikere volt azt pedig Cachin ellen gyűjtötte be. Ez is jól mutatja mennyire nincs formában az argentin.

Az olasz viszont annál inkább. Szerintem saját magát és a stábját is meglepte mennyire elkapta a fonalat. Az Ausztrál Opent követően szellősre vette a naptárát ,mert csak két salakos februári tornán vett részt. Buenos Airesben brillírozott ahol egészen a negyeddöntőig jutott és ott Alcaraz állította meg így elmondható,hogy a maximumot kihozta ebből a tornából. Indian Wellsben a selejtező második körében váratlan vereséget szenvedett. Hiába játszott viszonylag jól a rengeteg break labdát nem használta ki és ez megbosszulta végül. Miamiban a selejtező első fordulójában nem játszott jól ennek ellenére megnyerte a találkozót. Fejben nagyon összeszedett hiszen két nap alatt három tie breaket is megnyert. A monacoi üdvöske Vacherottal mérkőzött meg a selejtező második körében ahol fantasztikus játékkal rukkolt elő.

Formában és koncentráltságban is fölé emelkedik az olasz Cachinnak így nagy meglepetés lenne az argentin siker.

Cachin, Pedro - Vavassori, Andrea: Mérkőzés nyertese - Mérkőzés tipp