Az eső alaposan összekuszálta a Miamiba tervezett programot, így első körös meccsek maradéka egy időben zajlik második körös találkozókkal. A tegnapi napot szinte teljesen elmosta az eső, a mait sikerült megkezdeni, kicsit késve, de még mindig kérdéses, hogy betudják e fejezni.

Így a tavalyi egyik elődöntős szereplőre is megtudom rni az előzetesemet, aki nem más, mint Karen Khachanov.

Az orosznak mindig vannak jobb menetei nagy tornákon, tavaly itt Miamiban elődöntőzött, majd a salak szezonban Madridban, magaslaton negyeddöntőzött.

Ebben az évben Dohában tornát nyert, Indian Wellsben első körös búcsú következett Seyboth Wild ellen, ám az erőket mindenképpen erre a másfél hétre összpontostotta, hiszen itt van védendő pontja nem is kevés.

Az ellenfél alapjáraton ideális, hiszen az a Györe László lesz az ellenfél, aki egy nem kapta el idén a fonalat, ráadásul sérülés is neheztette a dolgát a Davis Cupa fellépése során. Erre jön rá, hogy a kettejük eddigi három lejátszott "randevúján" rendre sima két szettes orosz siker született, borítástól független, ha megnézzük, hogy Györének a kemény a kevésbé favorizált terepe, úgy még jobban Khachanov felé billen a mérleg nyelve.

Djere a selejtezőben nagyot produkáló, Rafa nadal Akadémián pallérozódó honkongi Wongot verte két nagyon szoros szettben, de az ázsiai kifáradt a kvaliban rendesen, ahol két három szettest is lenyomott.

Khachanov pihenten, a szép emlékeket benne felébresztő Miamiban, motiváltan várhatja az első találkozóját, ha sikerül a saját játékát játszania, akkor semmi mással nem kell törődnie, ez megint sima két szett lesz.

Djere, Laslo - Khachanov, Karen: Szett hendikeppel - Hendikep tipp