A csütörtöki napon még 5 NBI-es meccset rendeznek a női kézilabda bajnokságban. A Vác és az FTC mérkőzését a TV is közvetíti, így élőben szurkolhatjuk ki a tippet. A tipp pedig a következő, a Ferencváros minimum 31 gólt szerez a mérkőzésen.

A Fradi nagyon mélyről kezdett ebben a szezonban. Martin Albertsen és a csapat két irányba ment, így a BL-ben kapott pofonok után Heine vette át az irányítást, és vele egyre jobb és jobb lett a Ferencváros. Utólag már lehet azt mondani, hogy minden jókor és jó időben történt. A Győr esett vissza, Oftedal a jövőjével volt elfoglalva. Ryu hektikus, Gros nem volt egészséges, és Bruna de Paula sem játszik igazán jól, ami után a Győr is edzőt cserélt.

A Fradi a bajnokságban Albertsennel is jó volt, a gondok a BL-ben voltak. Heinével ott is jobbak és jobbak lettek, pár napja pedig 2 gólos első meccses vereség után idegenben nyertek a Brest ellen, végig kézben tartva a meccset. Lekic és Cvijic nagyon jó mentalitással áll most a meccsekhez, mindkettő húzó ember. Önbizalom terén jól áll a Fradi, nem csak mondták, hogy kiütik a Brestet, össze is hozták. Ennek ellenére a BL-ben talán ez volt a maximum, de a Ferencváros olyan csapat, amely képes csodákra. A Magyar Kupát megnyerte, ott is sikerült legyőzni az ETO-t, és a bajnoki cím is nagyon a Fradinak áll. Ha még ki is kap a Győr ellen, az még belefér, ha más meccsen nem botlik a Fradi.

A Vác 5. a bajnokságban, az előző fordulóban a Győrt tartotta 3 gólon belül. A Vác Győrben nem diktált nagy tempót, otthon a Fradi ellen magabiztosabb játékot várok. A Ferencváros céltudatos, Heine és a csapat között megvan az összhang. Nem hagyja, hogy a fókusz elmenjen, ezt a mérkőzést még hozni kell, utána úgyis szünet jön, válogatott meccsek sora jön.

A Fradi a Vácot nem fogja lenézni, itt valószínű, hogy a kulcsemberek többet a pályán lesznek, mint pl. az MTK ellen voltak. A Ferencváros dob legalább 31 gólt, én ezt a tippet elég jónak tartom.

Vaci NKSE (n) - Ferencvárosi TC (n): Ferencvárosi TC (n) által szerzett összes gól - Felett/alatt tipp