Az álom elődöntőre kerül sor a mai programban Miamiban. Alcarazt Dimitrov meglepetésre simán elintézte, így a favoritok elődöntője mellett rendezik a másik ágon a Dimitrov - Zverev csörtét.

Azt kijelenthetjük, aki innen kerül a fináléba az fog az esélyesnek számítani a vasárnapi ATP Masters 1000 -es floridai torna döntőben.

Medvedeven sokáig nem találta a fogást Sinner, ám tavaly sikerült háromszor is kereszteznie az orosz számításait, majd főleg az idei Australian Openes vereség fájhatott Medvének 2:0 -as szett állásról.

Tavaly éppen ilyenkor a Miamiban rendezett 2023-as döntőben verte Sinnert Medvedev, azóta, tehát négy zsinórban benyelt vereség van a számláján, így lett az örökmérlegük 6-0 -ról 6-4 mostanra.

Sinner meglépte azokat a bizonyos lépcsőfokokat, így beszélhetünk GS bajnokról az ő esetében.

Azonban innentől sem tálcán jönnek a sikerek, meg kell küzdeni értük. Medvedev címvédőként van jelen és nem fogja egy könnyen hagyni az olasznak, hogy ezt a trófeát is kicsavarja a kezéből.

A héten mutatott produkcióik nagyon közel vannak egymáshoz. Sinner többször is került break hátrányokba az első szettekben, sőt Griekspoor ellen erősen égett a ház az első szett elvesztését követően. O'Connell és Machac ellen is döcögött az első szettben a kezdés, egy ilyen elalvás Medvedev ellen nem megengedhető.

Nálam most közeledtek erre a döntőre a teljesítmények, én azt mondom egy izgalmas és kiélezett találkozón, szoros eredmény után hirdetnek bajnokot majd, amiben Medvedev +4,5 game hendije bőven jó lehet.

Medvedev, Daniil - Sinner, Jannik: Játék hendikeppel - Hendikep tipp