Nem volt már szándékomban guruzni ebben a hónapban, mert tényleg rengeteg elfoglaltságom volt pozitív és negatív értelemben is márciusban, de a Kisvárda - Debrecen OTP Bank Liga találkozóra felkínáltak a fogadóirodák egy olyan oddsot, melyért érdemes lehajolni. Ahogyan Barátom, Várkerti Vitéz társam fogalmazott igazi "házat, kocsit, asszonyt rá!" szorzóval jöttek elő a bukik a vendégsikert illetően, mely az előzményeket tekintve számomra is jó választásnak tűnik.

Az előzményeket vizsgálva kezdjük a sort mindjárt azzal a csodálatos Révész interjúval, mely a héten látott napvilágot és ebben a kiesőjelölt csapat szakmai igazgatója is elismeri, hogy a csapata egy dupla nulla. Nos, mindezt mi szurkolók már a nyári átigazolások során sejtettük, de bíztunk benne, hogy csak lesz tán annyi önbecsülés ebben a gyülekezetben, hogy legalább küzdenek majd az első osztályú tagságért. Tévedtünk. Nem kicsit, nagyot. Ezért nem is várok én a ma pályára lépő Kisvárdától sem csodát. Vereséget szenvednek ahogyan szoktak. Ha esze van a szakvezetésnek, nem vagyok benne biztos, akkor megpróbál tartalékolni a keddi MTK elleni MK mérkőzésre, mert ott még esetleg lehet sansz egy szezont szépítő eredményre.

Ezt a helyzetet viszont kihasználhatja a dobogóra hajtó Debrecen. A forduló nyitómérkőzésének eredménye (PAFC-Fehérvár 0:0) jó esélyt szolgáltat a hajdúságiaknak, hogy két pontot ledolgozzanak a Fehérvárral szemben fennálló 6 pontos hátrányukból, viszont ahhoz feltétlenül győzniük kellene. Ettől nagyobb motivációt keresve sem nagyon találnánk a Loki számára. Egy hátulütője lehet csak a gondolatomnak, ez pedig a debreceniek szeszélyes teljesítménye. Sokszor álomfocit mutatnak be Dzsudzsákék, sokszor a kutya is vonyítva menekül a stadionból a teljesítményüket látva, tehát nehéz megjósolni, hogy most melyik arcukkal rukkolnak elő. Viszont a telt házas vendégszektor buzdítása és a kellemesen gyenge, motiválatlan pályaválasztó személye azt mondatja velem, hogy egy halványabb teljesítménnyel is behúzhatja a 3 pontot a vendégcsapat.

Kisvarda - DVSC Debreceni: Teljes játékidő - Mérkőzés tipp