A LaLiga 30. fordulójában találkozik a Getafe a Sevilla csapatával. A madridi együttes a 10. helyen áll, 29 forduló alatt 38 pontot szerzett meg. Bordalás a Getafe együttesénél újra jó munkát végzett, egy kiesőjelölt együttesből épített fel egy csapatot, amely közel áll ahhoz, hogy egy Konferencia Liga indulást érő helyezést megszerezzen.

A Sevilla klubja a 2023/2024-es idényét kitörölné a történelméből, mert nem lett sikeres. A rossz döntések miatt a Sevilla 3 pontra van a már kieső helyen álló Cádíztól. Nem lehetnek nyugodtak a klub vezetői, a klub szurkolói, és a játékosai sem.

A Getafénél Bordalás egy egyedi stílussal érvényesült az első időszakában, a durvaság határát súroló szabálytalanságok, és ezekért járó piros lapok jellemezték. Most a Getafe már nem játszik annyira durva focit. Eligazolt Cucurella, télen Dámian Suarez távozott. A sokat szabálytalankodó játékosokból kevesebb lett a keretben, Greenwoodnak pedig lehetőséget adtak, hogy top szinten folytathassa a karrierjét, az angol szélső ezt gólokkal és gólpasszokkal hálálta meg, és lett a szurkolók kedvence.

Négy gól született a sevillai találkozón, a tippem még sem befolyásolja. A FIFA játéknapok alatt az edzői stáboknak kétszer annyi idejük van a következő ellenfélre készülni. Sokkal jobban fel tudják térképezni egymást a csapatok. A keretből a válogatottban szerepet kapók sokszor felmentést kapnak ezekben a fordulókban, a váltótársak pedig napok óta tudják azt, hogy ezen a meccsen kezdők lesznek, és úgy készülnek fel.

A Getafét nagyon jól ismeri Sanchez Flores, mert a sevillai munkája előtt a madridi csapatot irányította, sok játékos erősségét és gyengeségét ismeri. Jól felkészült csapatok néznek szembe egymással, nehéz lesz gólt szerezni, ezért tippelek arra, hogy 2,5 gólnál kevesebb születik.

Getafe - Sevilla: Gólok száma - Felett/alatt tipp