A válogatott szünet után ténylegesen is a célegyenesébe érkeznek a labdarúgó bajnokságok, így van ezzel a magyar élvonal is. A zsinórban öt bajnoki címmel rendelkező Ferencvárosnál, Stankoviccsal is egyértelmű a cél, a bajnoki cím megvédése, ami most már tisztábban lebeghet a zöld-fehérek előtt, hiszen a legfőbb ellenlábas Paks végül csak botlott egy-kettőt, így nemhogy két pont előnnyel vezeti a Fradi a tabellát, de még egy meccsel többje is van, amivel akár öt pontosra is növelhetné a távolságot.

Ma azonban csak a mezőkövesdi feladatra szabad figyelniük, ismervén a két és fél órával előbb kezdődő Paks - Újpest bajnoki eredményét.

A Mezőkövesd is húzott egy lapot és elküldte Kuttort és a mostanság olyan divatos szerb vonalhoz nyúlva szerződtete Milan Milanovicot a padra, akivel egyáltalán nem táltosodtak meg a matyóföldiek, sőt.

A Mezőkövesd ugyanannyi megszerzett ponttal, mint az utolsó Kisvárda, utolsőelőtti biztos kiesőnek tekinthető. Az az érzése van az embernek, hogy ezek a játékosok az idény hátralevő részében már csak azért futnak ki a pályára, hogy felvegyék a fizetésüket és odébb álljanak.

A Ferencvárosnál minőségi játékoskeret van, minden posztra két azonos képességű játékos. Zachariassen, Abu Fani és a többiek jól kezükben tartják a csapat játékát a középpályán, ezt a kiesőjelölt, szedett-vedett Mezőkövesdet húsvétkor simán szétkaphatják majd a zöld sasok.

Én elgalábbis nagyon ezt érzem a levegőben, a Fradi köncentrált játékkal verheti magabiztosan a szétesni kezdő Mezőkövesd-Zsóryt. Tippem: 1-4

Mezőkövesd - Ferencváros: Ázsiai hendikep - Asian Hendikep tipp