Nehéz helyzetben vannak a sztár csapatok, mert sztár játékosaik a válogatottakban is játszanak. Éppen ezért nehéz a helyzet, mert az edzők tudnak készülni ellenfelekre, de a játékosok épp nemzetük csapatainál teljesítenek, ezért a Real Madrid stábja is csak csonka kerettel készült.

A Real Madridnak nagyon jól jön a következő hétvége, ahol pihenője lesz a Király Kupa döntője miatt. A Real Madrid brazil balhéhősére is igaz, ami Savinhora, Vinicius Junior is sárga lapjai miatt lelátóról nézi a találkozót. Így ő a két Manchester City elleni bajnokin a Mallorca ellen nem lesz veszélyben, csak akkor hagyja ki az el Clásicót, ha a Mallorca ellen kiállítják. Vagy megsérül.

A Real Madrid nem készült ideálisan erre a meccsre, Ancelotti csapata pedig szem előtt tartja azt, hogy az április eleji időszakban a két Manchester City elleni bajnoki között a Barcelona ellen bajnoki is fontos.

Ha a Bilbao este pontot szerez Madridban, a Clásicó pedig rosszul sikerül, ismét teljesen nyílt lesz a LaLiga.

A tippemet a megérzésemre alapozom, mert a Real Madrid a meccseit nem szokta erősen kezdeni. A legjobb példa az Almeria elleni bajnoki volt, ahol az utolsó helyezett csapat 2-0-ra vezetett félidőben, Ramazani már az első percben betalált. A BL-ben is sok legendás fordítása van.

A számok is alátámasztják, mert a Madrid az első 45 percekben 23 gólt szerzett, a második félidőkben 41-et. Majdnem dupla annyit. Az Athletic erőtől duzzadó focija kellemetlen perceket okozhat a Madridnak.

A játékvezető küldés is kedvező a tipphez, mert Rojas engedi a kemény, harcos focit, és a sok ütközést, a test-test elleni játékot a baszk csapat a sajátjának tekinti. Jól felkészült Bilbaót várok, ezért 0-0-ás félidőt várok este.

Real Madrid - Athletic Bilbao: Dupla esély - 1. félidő - Dupla esély tipp