Húsvét hétfő egyben Bolondok Napja, így erre a neves dátumra egy bolond meccs és ehhez bolond tipp dukál. Jó párosítás, hisz neves csapat, az Atleti és a Villarreal is nemzetközi kupaszereplő, ráadásul az Atletico még áll a Bajnokok Ligája sorozatban, ahol majd a BVB-vel küzd, és nem esélytelenül.

Az Atletinél a bajnokságban akadnak gondok, a Bilbao ugyanis meglepően erős. A Girona megint meccset nyert, Stuaniékkal senki sem számolt, mint top4-es csapat, és akkor könnyen lehet, hogy még a Sociedad is életet lehet pöttyedt testébe, mert megint elkapták a fonalat, és zsinórban 3 meccset behúztak Oyarzabalék is. Nagy a harc a 4. helyért a Bilbao és az Atletico között, és tényleg ott van még a Sociedad is, nem lehet leírni a Txurri-Urdint sem.

A Villarreal a szezonja kiegyenesítésén dolgozik. Meg a jövőjén is, Parejót 2026-ig láncolta magához. Jelenleg a LaLiga legjobb formában lévő csapata, amely teljes nyugalomban játszhatja a mérkőzéseit. Maximum a 7. hely elérhető, amely nemzetközi kupaszereplést érne.

Kellett idő, míg a színesbőrű srácok, Danjuma, Jackson és főleg Chukwueze nélkül megtanult focizni a csapat. A kettős terhelés és a sérülések is közre játszottak, hogy nem ment a szezon elején. A Villarreal szórakoztató focit játszik, a legtöbb overes meccse van a bajnokságban. Az Atletico sem áll rosszul, rengeteg a 3-gólos meccse, de három fölé nem sűrűn mennek az Atletico meccsek.

Az Atleticónak kellene a győzelem, a Cádíz ellen és a Barcelona ellen is úgy kapott ki, hogy gólt sem lőtt. Pedig Depay jó fomában van, de a Barca ellen sem ő, sem Griezmann, sem Koke nem kezdett. Utolsó 4 egymás elleni meccsükből 3-szor volt 1-1 a félidei állás. A sérülések mindkét oldalon a védelmeket érintik, nálam ez first half btts. (Valódi pénzzel az első félidő 1 felett AH-t vagy a félidő 1,5 overt ajánlom inkább, ezek jobb tippek, de szerintem ez is simán jó 3.50-ért.)

Villarreal - Atlético Madrid: Mindkét csapat gólt szerez - 1. félidő - Igen/Nem tipp