Bevallom, nem sok kedvem van újabb előzetest írni, mondhatni semmi. De a hozzám hasonló pogány parasztot megszólják a szomszédok, ha dolgozik, pedig lenne épp mit tenni, pl. támrendszert állítani a szőlőknek, a barkás rügyek már kipattantak, aztán még két sorral el vagyok maradva. Szóval inkább ráveszem magam, hogy bepötyögjek pár karaktert. Legfőbbképp azért, mert tetszik ez a tipp!!!

A sok-sok meccsből kettő tetszik, ami a tippelés részét illeti, de ez a tipp az, amiben bízom. Michael van Gerwen és Joe Cullen sok emlékezetes meccset játszott, és sok van, aminek ugyanaz volt a forgatókönyve. Cullenre tényleg jellemző az, hogy a döntő szituációkban remeg meg a keze, amikor az utolsó duplákat kéne bedobni, akkor elizgulja. Az előző vb-n is így esett ki, volt van Gerwen ellen is világbajnoki meccse, ahol a meccs 98%-ában dominált, aztán pont a végén omlott össze. De volt heroikus PL meccsük, ahol 11-10-re nyert Gerwen.

Pont ezek a nüanszok különböztetik meg a bajnokokat a jó játékosoktól. A mai meccsben a tippem szempontjából a jó, hogy rövid a meccs, így ha Cullen jól játszik, nem lesz ideje elizgulni a végét. Ráadásul a +2,5 leg hendikep is 1,65-tel fizet, az egy hat nyert legig tartó rövid mérkőzésen elég szép előnynek számít.

Van Gerwennek a válla talán javuló tendenciát mutat, de a Littler elleni Premier Liga meccsen megrázta még párszor, biztos nem tökéletes. Vasárnap honfitársa, de Zwaan is 4 leget nyert Gerwen ellen, pedig a 90-es átlagtól is messze volt Jeffrey.

Michael van Gerwentől és Joe Cullentől szoros meccset várok, 1,65-ért bátran húzom be a Cullen +2,5 leg hendit. Látom magam előtt, ahogy elmennek 5-5-ig, döntő leg, Cullennek lesz 3 nyila egy D32-re, aztán elrontja. Jön Gerwen, aztán megold egy 138-cat három nyíllal :D

van Gerwen, Michael - Cullen, Joe: Kör hendikeppel - Hendikep tipp