Kellenek a tündérmesék ennek a világnak, és egy tündérmese újabb felvonása jöhet este, amikor a Saarbrücken összecsap a német kupában a Kaiserslauternnel. Az erster fc a harmadik ligából ért el az elődöntőig, és olyan csapatokat állított meg, mint a Karlsruhe, Bayern München, Mönchengladbach vagy Eintracht Frankfurt. Mindezt úgy, hogy közben a III. liga középcsapatának számít. Jópár forduló van még nekik is, de már most fix, hogy sem kiesni, sem sem feljutni nem fog, így számukra most minden erről a találkozóról szól.

Óriási tett, a beletett munka mellett bitang nagy mák, hogy pl. egy Bayernt sikerült kiejteni, plusz még két olyan együttest, amely szintén első osztályú, a Frankfurt meg igazi kupamenőnek számított az előző idényben, idényekben.

A Saarbrücken 16-a óta erre a meccsre készül, volt egy regionális kupameccse is amatőr ellenfelével szemben, de azt ne tekintsük tétmeccsnek, edzőmeccsnek sokkal inkább.

Az ellenfél a német Vörös Ördögök csapata lesz, a lautern is megjárta a poklot, volt a megszűnés, a csőd szélén, aztán valahogy csak sikerült életben tartani a klubot. Jótékonysági meccsektől kezdve adományokig, volt itt minden, aztán csak sikerrel jártak. Most a Bundes II és III határán vannak, osztályozós hely az övék a Bundes II-ben jelenleg. Viszont látva az előző éveket, ennek a klubnak is óriási eredmény lenne egy finálé.

(látva a másik ágat, valószínűleg a Leverkusen ellen)

Aztán meg ismerős a mondás, egy meccsen minden lehet, 100-ból úgy 2-3 alkalommal biztosan sikerülne kihúznia a Saarbrückennek is a Leverkusen ellen mondjuk büntetőkig...

A 3. ligás csapat 2 gólt vágott minden DFB-Pokal meccsén, és ha élvonalbeli csapatoknak vágott, egyet csak bever este a 'lautern ellen is.

A Kaisersleutern pedig könnyebb úton, de több gólt lőve jutott az elődöntőbe. Az 5-3-2-3 lőtt gól is mutatja, nem szenvedős 0-0-ás büntetőpárbajos meccsek voltak, hanem tökösen beleálltak, és jól sültek el a dolgok.

Mindkét fél bízhat abban, hogy le tudja győzni a másikat, így azt mondom, egy-egy dugóra jók lesznek a csapatok este. Lehet ott Lazio-Juve meg Premier Liga, én inkább ezt a csatát választom estére, szerintem sokkal hangulatosabb összecsapás lesz. Egy biztos, a győztes megérdemli, a vesztes felet pedig nagyon fogjuk sajnálni.

1. FC Saarbrücken - 1. FC Kaiserslautern: Mindkét csapat gólt szerez - Igen/Nem tipp