A Magyar Kupa küzdelmei folytatódnak április legelején, ahol már a négy közé kerülés a cél.

Tegnap a bajnokságban vergődő és szinte biztosan kieső Kisvárda már megváltotta a jegyét az MTK -val szemben (3-2).

A mai napon Miskolcon a legjobban várt összecsapásra kerül sor, az új edzővel, Vladimir Radenkoviccal megerődsödő Diósgyőr a Ferencvárost látja vendégül. Egy mérkőzésen dől el a továbbjutás, így még izgalmasabb és kiélezettebb szituációba kerültek a csapatok, ami csak emeli a feszültséget meccs előtt.

Mindkét edző ezt a hétközi kupa meccset helyezte előtérbe. Radenkovic még veretlen volt a hétvégéig, ám Zalaegerszegen belefutottak egy 1-5 -be, nem véletlen az eredmény, a DVTK -nál az a meccs ment a levesbe, feláldozva ennek a meccsnek az oltárán.

A Fradi Sztankoviccsal Mezőkövesdre látogatott, ahol a szintén majdhogynem biztos kieső Mezőkövesd ellen tartalékosan álltak fel, Dibusz és Varga sem játszott (utóbbi is csak csereként 25 percet), ám így is magabiztos 3-0 -val vitték haza a három bajnoki pontot.

Szóval mindenki erre a meccsre tartalékolt, telt ház várható, ahol a szurkolók is kitehetnek magukért. A mindenkori legjobb Diósgyőr és a legjobb Fradi összecsapásán én azonban most is minimum hosszabbításos továbbjutást várok a zsinórban öt bajnoki címmel rendelkező kilencedik kerületiektől, akik az elmúlt sorozatban elszenvedett csúfos Iváncsa elleni bukás után a Magyar Kupában is szeretnének csúcsra érni. A Puskás (4-3) és a Debrecen elleni (1-1) keservesen szenvedős továbbjutásoknak akkor lesz értelme, ha a miskolciak ellen is meg lesz a továbbjutás, szerintem ezt átérzik a Fradi játékosok is ma is bizonytanak maguknak és a közvéleménynek is.

Diósgyőri VTK - Ferencváros: Ázsiai hendikep - Asian Hendikep tipp