Megvan az érzés, amikor kitalálsz egy tippet, megrágsz egy meccset, kielemzed, aztán amikor be akarod húzni, látod magad előtt a szorzót, és sírva fakadsz.

Ez történt velem, mire kimatekoztam, hogy a Liverpool gólok felé megyek, és megláttam, hogy a 'pool 3,5 over sem éri el a 2.00-át, mondom magamban, ilyen nincs. Ennél cifrábbakat is, csak az nem tűr 'nyomdafestéket', meg eleve nem vagyok én olyan.

Tegnap este néztem a City meccsét, ott mondta a kommentár, hogy a City-nek a gólarányát is javítania kell. Én kapcsoltam, mondom magamban, ha a Citynek kell, akkor kell a Liverpoolnak is, és azt a Sheffield ellen lehet is. Az ARsenal pár napja idegenben semmisítette meg a Unitedet, amely gyakorlatilag kieső. Rengeteg gólt kap, rengeteg a sérült játékosa, mostanában komolyan tömik, szerintem lesz itt baj este is.

Nyílván a kiesés elkönyvelve. Ugyanakkor szerintem nincs még egy csapat (top csapat), amely többször kerül hátrányba, mint más együttes. Legutóbb is a Brighton bevert egyet, kb. még el sem kezdődött a meccs. De ahogy mondjuk a Real Madrid, úgy a Liverpool is általában észhez tér, és a mecs vége eredmény számít, nem az első 10-20 perc, de még csak nem is a 45. perc.

Szóval azt akarom ebből kihozni, hogy a félig-meddig tét nélkül vendég United is bármikor lőhet gólt, mindig vallom, bármilyen liga, bármilyen utolsó helyezett csapatok, azért ilyen ligákban az utolsó helyezett együttesekben is ügyes srácok fociznak.

De az is lehet, hogy nem leszz itt semmiféle Sheffield gól. Ahogy az Arsenal megcifrázta a Unitedet pár napja, vagy ahogy a 'pool egy semmilyen meccsen a Sparta ellen lőtt kb 15-20 perc alatt 3-4 gólt úgy ebből a meccsből is tényleg jöhet egy olyan, amikor tényleg sikerül a gólkülönbségen javítani.

Pár éve a Bayernnek volt olyan szokása, hogy amikor azt hittük, hogy jön egy komoly meccs, előtte egy gyengébb ellenfél, hogy akkor majd hozza a kötelezőt, nyer 2-0-ra, aztán pihenget. Akkor a Bayern rendre nagy meccsek előtt a kisebb tudású ellenfélnek 6-8 gólokat rúgott. Simán lehet, hogy a 'pool egyrészt a gólarányán akar javítani, másrészt üzen picit a Unitednek.

Úgy vélem, a 'pool jó eséllyel lő kettőt, ahogy nézem, elöl mindenki bevethető, szóval nem gondolnám, hogy a 2. félidőre bízzák. Min két hazai góllal számolok, így nálam minimum push opció

Liverpool - Sheffield United: Gólok száma az első félidőben - Ázsiai - Asian Over/Under tipp