Nagyjából helyén van az odds, de még pont a játszható kategória nálam, olyan 2.15 a tűréshatár, ami alatt már sok értelme behúzni nincs.

Ezt a meccset anno elhalasztották, a tűzesett miatt kért és kapott halasztást a Valencia, amit most pótolnak a kupa döntő hetén.

A találkozót a Granada kutyaszorítóból várja, gyakorlatilag kieső csapatról beszélünk. Az andalúz együttesek fekete éve, hisz az Almeria és a Granada már lassan matek alapján is kieső, aztán a Cádíz is kieső jelenleg.

Nem úgy a Valencia, amely klub megtalálta azt az edzőt, akivel sikerült a siker útjára lépni. Most nem a kiesést jelentő vonalat kell nézni, hanem az EL-t jelentő vonalat. A Túria-parti társaság 44 pontos lehet estére, és 5 pontra megközelítheti a Sociedadot. Aztán ezek a csapatok szurkolhatnak majd a Bilbaónak a kupadöntőben, nehogy a Mallorca nyerjen, és vigye az EL helyek egyikét.

A Valencia tulajának, Limnek végül is bejött a húzása, hogy egy kivételével minden öreg játékosától megszabadult két éve. Foulqier az egyetlen kivétel, aki elmúlt 30 mezőnyjátékosok között. Egyébként ezek a 20 év körüli srácok oldják meg, legutóbb pl. Mosquera is 19 évesen is tanári focit tett a pályára, de a Barcánál Cubarsi berobbanása is 17 évesen nem volt semmi, Inigo Martinezek előz a rotációban.

A Valenciánál Baraja egy ütőképes együttes faragott az utánpótlásra építve, a B csapatra építve. Nem Real, Barca, vagy Atleti, de csak nem is Sociedad, ahol ezek a csapatok öntik a pénzt. De ott egy Bilbao, saját kis bázisára építve megint BL-helyekért küzd, a Valencia tulaja, Lim meg aztán főleg nem szeret nagy pénzért igazolgatni, mégis sikerült egy olyan rostert összehozni, amelynek reális az EL-helyek egyikének megszerzése.

A Granada lélekben feladta, a Valenciában még van tűz. A Granadának ott voltak a Cádíz és a Mallorca elleni kiesési rangadói, de mindkettőt elbukta, ráadásul pocsék focival. Nem hiszem, hogy bármilyen hit maradt bennük, foci meg eddig sem volt. Egy pontrúgás, egy kontra dönthet, nem lepődnék meg egy újabb 1-0-ás Granada vereségen.

Granada - Valencia: Teljes játékidő - Mérkőzés tipp