A második fordulókat rendezik csütörtökön Bogotában. A hazaiak kedvence Camila Osorio – Anca Alexia Todoni csap össze.

Osorio új edzővel készül miután a hölgy nem vált be neki. Egyelőre még várat magára,hogy mi lenne az a változtatás vagy megújulás amely elősegíteni a fejlődését. Az évet nem kezdte fényesen Cami és a formája sem épp tökéletes,de nem esett szét a játéka és ez a legfontosabb. Egy-egy győzelem összejött neki,de nem muzsikált jól. Az első fordulóban lehet a körülmények is befolyásolták a meccs képét,mert rengeteg rontást láthattunk tőle is és Stakusictól is. Egyértelműen jól használta ki a hazai pálya előnyeit. Folyamatosan hergelte magát és a közönséget is. Bár még félház se volt a stadionba,de a korai időpont okán nem is csoda. Mindezek ellenére kapott biztatást Osorio természetesen. Állandó pressziónak élte meg a kanadai,Maria buzdításait. Az ordító ziccereket is képes volt kiütni. A második szettben már leredukálta a hibáit Camila így tehetett szert jelentősebb előnyre.

Ellenfele a szemtelenül fiatal 19 éves Anca lesz. Tavaly két ITF tornát sikerült megnyernie,de azért ez teljesen más szint azt ne feledjük. Az ő szemszögéből nézve bizony ez egy két szintes ugrás. Ez ráadásul már a negyedik meccse lesz,hiszen a selejtezőből verekedte fel magát. Hasonló találkozóra számíthat a kolumbiai,mint az előző körben,mert a román is egy magas lány. Ő viszont jóval kevesebb izmot szedett fel,mint a kanadai.

Irányváltásokkal és nyesésekkel könnyen megzavarható a román. Semmiképp nem alapvonalról kell megverni,de Osorio nem is az a fajta aki az alapvonalra szögezné magát vagy épp ellenfelét. A hazai pálya és a játék stílus e borításon egyértelműen Caminak kedvez.

Osorio, Camila - Todoni, Anca Alexia: Mérkőzés nyertese - Mérkőzés tipp