Az időjárás a kegyeibe fogadta a szervezőket és sikerült bekormányozniuk időben a tornát. Így pénteken csak negyeddöntőket rendeznek. A hazaiak utolsó és természetesen legmagasabban rangsorolt játékosa,akiért még szoríthatnak nevezetesen Nuno Borges,akinek ellenfele Cristian Garin lesz.

A mai nap legerősebb tippjének érzem a portugál sikerét. Hatalmas fejlődésen ment keresztül Nuno az elmúlt időszakban. Azzal,hogy kemény pályán is megállja a helyét a legjobbak között és ezzel fegyvert kovácsolt belőle salakra is. Az alapütései keményebbek lettek. Példának okáért megverte Dimitrovot az Ausztrál Openen ami manapság nem kis teljesítmény.

Az első fordulóban Poullie ellen álmosan kezdett a találkozón,de idővel felvette a mérkőzés ritmusát. Hiába a 0-6 kezdés így is pozitív mérleggel hagyta el a pályát. A következő körben pedig egy igazán közönség szórakoztató összecsapást sikerült két játszmában abszolválnia. Sok nyerőt ütött ami meghozta a győzelmet. Szereti és éli is a hazai tornát,ez mostanra rendszeresnek mondható. A fonákegyenese rengeteget javult ezt Musettivel szemben is többször megcsillogtatta.

A chilei nagyon nem találja önmagát és ez az útkeresés mostanra több évre nyúlik el már. A teljes februári salak szezon ment a kukába azzal,hogy egy meccset sikerült nyernie 4 torna alatt. Itt sem játszik jól ezért sem értem ezt a kitüntetett szorzót Garinra. Két meccsén nem sikerült pozitívra fordítani a mérlegét hiszen rontani sem rontot sokat,de két-három nyerővel lehozni egy összecsapást még salakon is művészet. A portugál megeszi reggelire ha ennyire nem képes befejezni a pontokat és csak ki akarja gyalogolni, az kevés lesz.

A hazai közönség,a forma és a mutatott játékban mind mind felülmúlja Nuno a chileit.

Garin, Cristian - Borges, Nuno: Mérkőzés nyertese - Mérkőzés tipp