Északi gólparádé!?

Az EB-t megelőző felkészülési mérkőzéseken és tornákon nem igazán lettek elkápráztatva a szurkolók, rendkívül alacsony színvonalú és gólszámú mérkőzéseket játszottak a csapatok. Sok sok technikai hiba jellemezte őket. Erre azonban mától nincs idő, innentől élesben kell bizonyítani.

Érdekes EB előtt állunk, nem egy csapatot hátráltatnak sérüléshullámok. A dánok és a svédek még úgy ahogy megúszták ezeket, nem dőlt ki a fél csapat, mégis nehéz őket hova tenni. Ami biztos, hogy egyikük sem tartozik a toronymagas esélyesek közé. Ennek ellenére mégis van potenciál mindkét skandináv csapatban. Gondoljunk Gulldenra, vagy épp Jorgensenre a másik oldalon. Mindkét együttes alkalmas a gyors játékra, gyors, lerohanás gólokra, villámgyors szélsőik jó százalékkal váltják gólra helyzeteiket. Könnyen el tudom képzelni, hogy bizonyos szakaszaiban a mérkőzésnek belemennek a lányok egy villámgyors adok-kapok játékba, ami könnyen sok gólt hozhat.

Talán az EB-t megelőző időszaknak is köszönhetően, viszonylag alacsony határokon fogadhatunk a mérkőzés góljaira. Szerintem születik legalább 48 gól a 60 perc alatt!

Tipp: 47.5 gól over.

Dánia (n) - Svédország (n): Gólok száma - Felett/alatt tipp