A Crystal Palace csapata a Premier League-ben 30 pontot gyűjtött. Nem sok, de legalább nem kevés, így a kieséstől nyolc egységre a londoni együttest. Nyílván nem a City elleni meccsen akarnak újabb győzelmet aratni, itt a cél a 0-0, annak tartása.

A Crystal Palace eleve nem egy közönségszórakoztató csapat, vagy gyakrabban nem, mint igen. Néha van egy-egy kivételes meccsük, de leginkább a labda ellen szeretnek, és a labda ellen tudnak játszani, kontrákból, hibákból élnek támadásban. a forma nem túl jó, annál jobb, hogy két rivális is komolyabb pontlevonás miatt mögöttük van most.

Ami a Manchester City-t illeti, komoly harcban van a csapat három fronton, hisz a BL-ben és az FA Kupában is áll még, itt a bajnokságban pedig két ellenfele is van, mert az Arsenal és a Liverpool is kb azonos eséllyell lehet bajnok.

A Citynél Pep Guardiola két dolgot akar, az egyik a győzelem, a másik pedig az, hogy minél kevesebb energia-befektetéssel, sérülés nélkül jöjjön a siker. Mert az fix, hogy csakis a győzelem elfogadható. Foden remeklése a hétközi meccsen 3 pontot ért, az Aston Villát sikerült kiütni. Ok-ok, fotos lenne a gólkülönbséget is csinosítgatni, de a Palace tényleg egy kellemetlen ellenfél, ellenük ügyelni kell arra, nehogy hátrányba kerüljön a csapat, mert akkor még mélyebben védekeznek.

Én úgy vélem, a City azon lesz, hogy a második félidőben már csak a labdát tologassa. Az első félidőben szeretnék elintézni a Palace-t, és az a foci, amit az Aston Villa ellen láttam, az nekem elég volt ehhez a tipphez. Csöppet sem volt meddő a City focija, attraktív, de mellette kellően direkt futball.

Szerintem a City focijában van két gól, de nem zárom ki, hogy a Palace is ellép egy kontrával, aztán megnehezíti a vendég csapat dolgát. Egyébként ezt a tippet máshol 2.50 körül is lehet rakni, ez a 2.20 határeset.

Crystal Palace - Manchester City: Gólok száma az első félidőben - Ázsiai - Asian Over/Under tipp