Hohohohóóó, mondja a Télapó, meg mondtam én is, amikor ezt a szorzót megláttam. Ne legyünk álszentek, a guru egyszerre tippajánló és kisebb versengés egymás között. A 2.95 az az odds, amit 8 egységgel be lehet küldeni, és igazából ha lehet, akkor tegyük.

Ez most olyan tipp, amire szívem szerintem inkább 10 egységet raknék, mert bár nem anyira erős csapat a Fehérvár, mint Juhász meg Huszti meg prime Niko idejében, de azért csak-csak felegerészte magát a tabella 3. helyére, míg a Mezőkövesd már két lábbal a másodosztályban van.

A 'kavics' ebben az idényben nem tudott komolyabb teljesítményt az asztalra, vagyis a pályákra rakni. Volt itt edzőcsere, ilyen-olyan próbálkozás, de csak nem ment a foci, és nem megy azóta sem.

Előző meccsen egy szedett-vetett tartalékos FTC ellen kaptak ki nagyon simán 0-3 arányban. Tartották magukat egy ideig, de aztán jöttek az FTC-gólok. Pedig a Fradi mestere szépen lebutította a csapatát, mégis tükörsima 0-3, 0-10-es szögletarány, szóval nincs rá jobb szó, sima,egyoldalú meccs volt.

Ez a Mezőkövesd megfáradt, 14 pontra van a bennmaradástól, gyakorlatilag ennek vége. Itt a másodosztályra kell építeni a csapatot, azokat játszatni, akik jövőre maradnak.

A Fehérvár hazai pályán be fogja darálni az ellenfelét, jobb játékosok alkotják, otthon játszik, és eleve van még célja ebben a bajnokságban. A kövesdnek már lényegtelen gyakorlatilag, hogy mi lesz ennek a meccsnek a vége. A Fehérvár pedig még akár a 2. helyre is felugorhat, mert ha most nyer (elvileg fog), következő héten legyőzné a PSE-t, máris ott lenne a reális esély. A Vidi sorsolása nem vészes, már az összes FTC elleni meccs letudva, szóval Fehérváron realitás a 2. hely megszerzése. Úgy vélem, otthon ennek a Vidinek, amely jó formát mutat, 2-3 góllal illene megvernie a kiesett Mezőkövesdet.

Ebben az idényben két 2-0-ás fehérvári siker született a párharcban, szerintem reális, hogy jön a 3. ilyen arányú Vidi-győzelem

MOL Fehérvár - Mezőkövesd: Ázsiai hendikep - Asian Hendikep tipp