A hétvégi rangadó, a Ferencváros - Paks nem azt a forgatókönyvet hozta, amit sokan vártak, köztük én is, hogy nyílt és felvállalós futball mellett gólözönt is láthat majd a szép számú, jó időben kilátogató nézősereg. Végül egy 89. perces Traoré gól jelentette a mérleg nyelvét és persze kellett egy extra klasszis Szappanos parádé is a tolnaiak kapujában, ahhoz, hogy az első és a második helyezett rangadóján mindössze egy gól szülessen.

A nagy csatát megnyerték Sztankovics fiai, így nyolc pontosra növelték az előnyüket, szerdán pedig a nemzetközi megmérettetés miatt elhalasztott Diósgyőr elleni bajnokit fogják pótolni, s a vasárnapi győzelemnek akkor lesz igazán még nagyobb értéke, ha ezt a bajnoki három pontot is zsákba röpítik a zöld sasok.

A Magyar Kupában pont egy hete szépen felőrölte az FTC Miskolcon a Diósgyőrt (0-2), nem volt kérdés melyik a jobb csapat, szegény Gera Dániel csapongását sem volt jó nézni, aki ex Fradi játékosként, túlpörögve próbált jó teljesítményt letenni az asztalra, ám az is fordítva sűlt el, ahogyan a diósgyőri fogadkozások is.

A DVTK együttesét megviselte a kupa kiesés, akkor is, ha várható volt az, s a hétvégi Kisvárda ellen is gyenge teljesítménnyel rukkoltak elő, ezek után kellene felpörögni egy remek hangulatba kerülő rekordbajnokkal szemben.

A Fradi 1-0 -ra megnyerte a Paks elleni "bajnoki döntőt" ez pedig újabb lökést adhat a célegyenesbe való még hamarábbi beérkezéshez. A zöld-ehérek nem fognak egymás után

egy gólos meccset játszani, a Diósgyőrben pedig nincsen Szappanos kaliberű kapus.

Nálam ez egy országos egyes pótlandó magyar bajnoki, amit nem tudok kihagyni még 1,30 -on sem.

Ferencváros - Diósgyőri VTK: Ázsiai hendikep - Asian Hendikep tipp