Régóta fogadok, de nem sűrűn láttam olyasmit, hogy egy meccsen, ahol a Bayern játszik, a kétesély 2.00 felett fizet a Münchenre. Ok, nem vagyok szemellenzős, meg azért követtem a bajor együttes eredményeit, meg láttam amit láttam. Tisztában vagyok vele, hogy gyakorlatilag edző nélkül játszanak, mert bár papíron van mester, gyakorlatilag nincs.

Lényeg ettől még az, hogy én 2.12-őt nem igen emlékszem, hogy mikor láttam a Bayernre kétesélyben. Most látok, és ha már látok, meg is ragadom az alkalmat, hogy hasznot húzzak belőle.

Az Arsenal a PL-ben nagy versenyfutásban van a bajnoki címért, minden bajnokijuk egy külön döntő innentől, mellette ott a BL-ráadásul kb favoritok a Bayern ellen, ezt, ezeket a terheket tudni kell cipelni.

A Bayernnél a bajnoki cím elúszott, a DFB kupában elég ciki, de cuki módon hullottak el. Marad a BL, mint mentőöv. Nem igen látom magam előtt, ahogy mondjuk egy Man. City-t megvernek majd, de a Bayernt én sosem írom le, bármilyen tré a forma.

Ez is érdekes, mert azt át kell látni, hogy a bajor csapat kb mióta nincs sansza bajnok lenni, szétbundázza a világot. Nyílván a top4-ből nem csúsznak ki, de úgy vélem, nekik már egy sansz maradt, ez pedig a BL.

Ahogy nézem, a provizórikus kezdő 11-ben azért sok lyuk nincs. Talán annyi, hogy Ulreich véd Neuer helyet, de manapság már Neuer brandje sem ugyanaz, mint évekkel ez előtt. Tényleg brutális ránézni a meccsre szorzókkal, és azt látni, hogy 5.00 van a Bayernen, miközben ez nem olyan meccs, ahol Fener módra az U19-cel áll ki a csapat.

Nem akarok mellébeszélni, ez történelem, én pedig ott akarok lenni, amikor írják a bajor srácok.

Arsenal - Bayern München: Ázsiai hendikep - Asian Hendikep tipp